RÜZGAR VE SAHA NEDENİYLE İSTEDİĞİMİZ TOPU OYNAYAMADIK

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Devrek Belediyespor’un kaptanı Suat Kerçin, baraj maçında 9-8 penaltılarla yendikleri Alaplı Belediyespor maçını değerlendirdi.

Devrek Belediyespor’un tecrübeli kaptanı Suat Kerçin, Devrek Belediyespor’un ligin kaderini değiştiren bir takım olduğunu söyleyerek, rüzgar ve saha nedeniyle bir türlü istedikleri topu oynayamadıklarını vurguladı. Kerçin, ayrıca Alaplı Belediyespor’un iyi bir oluşum içerisinde olduğunu ve bu şekilde devam ettikleri takdirde başarılı olacaklarını söyledi. 

‘’Devrek Ligin kaderini değiştiren bir takım’’

Devrek Belediyespor’un tecrübeli kaptanı Suat KerçinDevrek Belediyespor’un ligin kaderini değişiren bir takım olduğunu söyleyerek, ‘’normalde aslında gergin bir maç oldu. Bu kadar gerginliğe gerek yok. Sonuçta Devrek Belediyespor bazı gazetelerde böyle oynuyor şöyle oynuyor diyerek bizi üzdü. O şekilde bizlerde hırslandık. Devrek Belediyespor öyle bir takım değil. Devrek Liginkaderini değiştiren bir takım’’dedi. 

‘’Alaplı Belediyespor iyi bir oluşum yapmış’’

Alaplı Belediyespor’un iyi bir oluşum yaptıklarını ifade eden Kerçin, ‘’Ama rüzgar saha bir türlü istediğimiz oyunu oynayamadık. Penaltılara gitti. Hamit’te çok iyi bir kaleci. Köşelerimizi de biliyor. 2 3 tane de top kurtardı. Demek ki biz daha çok hakkediyorduk. Bugün biz kazandık. Alaplı Belediyespor’u da tebrik ediyorum. İyi bir oluşum yapmışlar. Böyle devam etmelerini temenni ediyorum’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM