Milli atlet Melike Malkoç, İstanbul’da yapılacak olan Gençler Balkan Şampiyonasında ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsil ederek, başarılara bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor.

21-22 Haziran tarihleri arasında İstanbul’un ev sahipliğinde Gençler  Balkan Şampiyonası yapılacak. 16 Ülkenin katılacağı Balkan Şampiyonasında müsabakalar İstanbul Olimpiyat Stadı annex pistinde gerçekleştirilecek.Atletizm antrenörü Utku Duman’ın keşfettiği ve geleceğin atleti gözüyle bakılan milli atlet Melike Malkoç, şampiyona’da 100m ve 4x100 m bayrak yarışlarında ülkemizi temsil edecek.

Milli atlet Melike Malkoç, daha önce de katıldığı Gençler Balkan Şampiyonasında 2’inci olarak ülkemizi gururlandırdı. Zonguldaklı milli atlet Melike Malkoç, antrenör Utku Duman nezaretinde ilimizde son hazırlıklarını tamamlayarak şampiyonanın yapılacağı İstanbul’a hareket etti. Malkoç, bu kez şeytanın bacağını kırarak ay yıldızlı forma altında şampiyon olarak bayrağımızı dalgalandırmayı hedefliyor.

Duman; ‘’Ay yıldızlı forma altında şampiyonluğu hedefliyoruz’’

Atletizm antrenörü Utku Duman, Melike ile birlikte şampiyona’ya sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, ‘’ Melike ile birlikte Gençler Balkan Şampiyonasına sıkı bir şekilde hazırlandık. Melike’nin daha önce Gençler Balkan Şampiyonasında ikinciliğini bulunuyor. Bu kez inşallah şeytanın bacağını kırarak ay yıldızlı forma altında şampiyon olacağız. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM