Yeni ve genç bir ekip olduklarının altını çizen Ahmet Olgun camiaya ve taraftara şu mesajı gönderdi:

 

SABIRLA DESTEKLESİNLER

 

Gençlerden kurulu yeni bir ekip olduklarını söyleyen Ahmet Olgun bu nedenle biraz zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyerek, Camiaya ve taraftara seslendi: “Sadece bize zaman verilmesini sabırla desteklemelerini istiyoruz”

 

****************

 

Altyapısından yetiştiği Ereğli Belediyespor’da üst üste 3’üncü sezonunu yaşayacak orta saha oyuncusu Ahmet Olgun,  yeni ve genç bir ekip olan takımda pazubandını takacak. Takımda ayrıca gençlere ağabeylik görevi de yapacak 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu yeni sezon çalışmalarını ve takımın hedefleri hakkında konuştu. Arkadaşımız Eren ARSLANYILMAZ’a açıklamalarda bulunan Ahmet Olgun, genç bir ekip olduklarına ve zamana ihtiyaçları olduklarına vurgu yaptı

“YENİ BİR EKİP OLDUĞUMUZ İÇİN ZAMANA İHTİYACIMIZ”

Ereğli Belediyespor’un yeni sezonda kurulan kadrosunda en tecrübeli isim olarak göze çarpan orta saha oyuncusu Ahmet Olgun, genç bir ekip olduklarını söyledi. Futbolseverlerin keyif veren bir Ereğli Belediyespor izleyeceğini belirten Olgun, “Keyif veren insanları heyecanlandıran izlerken zevk alınan bir takım olmak istiyoruz. Yeni bir ekip olduğumuz için zamana ihtiyacımız. Gençlerden kurulu bir takımımız ve çoğumuz ilk defa aynı takımda oynuyoruz. Ama her geçen gün biraz daha uyum sorununu çözüyoruz” dedi.

“GENÇ OYUNCULARDAN BEKLENTİLERİMİZ YÜKSEK”

Genç futbolculardan beklentilerin fazla olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, “Takımımız genç oyunculardan kurulu bir ekip.  Aramıza katılan genç arkadaşlarımızın hepsi heyecanlı ve  hırslı bir şekilde çalışıyor.  Gün geçtikçe hepsi yeteneklerini sergilemeye başlıyor. Genç oyunculardan umudumuz beklentilerimiz yüksek” dedi.

“CAMİANIN SABIRLI OLMASINI İSTİYORUZ”

Hedefler hakkında konuşan Olgun, “Biz elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz.  Yönetimimiz ve teknik kadromuz bize güveniyor. Bizde bu güveni boşa çıkarmak istemiyoruz.

Hedefimiz ligi en üst sıralarda bitirmek. Camianın sabırlı olmasını istiyoruz. Sabırla bizi desteklesinler” şeklinde konuştu.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

 

*****Gençlerden kurulan kadroya ağabeylik görevi üstlenen takım kaptanlarından Ahmet Olgun,  kulübün hedefleri hakkında konuştu.