ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’UN TRANSFER ETMEK İSTEDİĞİ STOPER SAFA YILDIRIM HALKIN SESİ ARACILIĞIYLA TRANSFERİYLE İLGİLİ ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

SAFA YILDIRIM KONUŞTU: KÖMÜRSPOR BÜYÜK BİR CAMİA

Zonguldak Kömürspor’un transfer etmek için yoğun uğraş verdiği stoper Safa Yıldırım, ilk kez konuştu. Halkın Sesi’ne transferiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Yıldırım,  Kömürspor’un büyük bir camia olduğunu söyleyerek, Zonguldak Kömürspor’a sıcak baktığını ancak, ilk hedefinin Sivaspor’un değişmez ismi olmak olduğunu belirtti.

 

******************

 

Zonguldak Kömürspor’da transfer  gündeminin en başında yer alan Safa Yıldırım, ilk açıklamasını Halkın Sesi’ne yaptı. Geçtiğimiz sezonu kiralık oynadığı 24 Erzincanspor’da gösterdiği başarılı performansla Zonguldak Kömürspor dahil bir çok takımın transfer listesinde yer alan stoper oyuncusuna arkadaşımız Eren ARSLANYILMAZ ulaştı.   Lisansı Süper Lig’den PTT 1’inci Lige düşen Sivasspor’da bulunan Safa Yıldırım,  yaptığı açıklama Zonguldak Kömürspor’a sıcak baktığını söyledi.

“ZONGULDAK VE KÖMÜRSPOR İLE İLGİLİ OLUMLU DUYUMLAR ALDIM”

Zonguldak Kömürspor’un transfer etmek istediği stoper Safa Yıldırım Halkın Sesi aracılığıyla transferiyle ilgili özel açıklamalarda bulundu.  Şuanda PTT 1’inci Lig takımı Sivaspor’un kampında yer alan Safa, Zonguldak ve Kömürspor ile ilgili samimi konuştu.

Zonguldak Kömürspor’un büyük bir camia olduğunu söyleyen Yıldırım, kent ve kulüp ile ilgili olumlu haberler aldığını belirterek, “Zonguldak Kömürspor ile görüşmelerimiz devam ediyor. Sivaspor’un futbolcusuyum. Şuanda da Sivasspor ile kamp yapıyorum. Kamp bitene kadar net bir şey söylememiz olmaz. Zonguldaklı arkadaşlarım ve ağabeylerimden olumlu duyumlar aldım. Geçen sezon birlikte oynadığımız takım arkadaşım Oğuz Küçük, taraftar ve Şenol Demir hakkında çok olumlu bilgiler söyledi.

HERKES ŞENOL HOCAYA ‘BADA ADAMDIR’ DİYOR

Taraftar gayet iyi çok coşkulular ve alt liglerde böyle taraftar bulmak çok nadir.  Herkes futbolu çok seviyor Kömürspor büyük bir camia. Bende öyle büyük bir camiada yer almak isterim tabi. Şenol hoca hakkında gerçekten güzel şeyler söylediler. Herkes ‘Bada adamdır’ diyor. Öyle olmasa başarı gelmezdi sanırım” dedi.

“İLK HEDEFİM SİVASPOR’UN DEĞİŞMEZ İSMİ OLMAK”

 Tercihinin Zonguldak Kömürspor olacağını söyleyen Yıldırım, “Zonguldak Kömürspor benimle ilgileniyor. Aldığım duyumlarda olumlu olduğu için tercihimiz Kömürspor’dan yana kullanabilirim. Ama benimde hedefim var. İlk hedefim Sivaspor’un değişmez ismi olmak ve burada oynamak. Dediğim gibi her şey buraya bağlı.  Burada şuan hiçbir şey net değil şeklinde konuştu.

“GELSEM DE GELMESEM DE KÖMÜRSPOR TARAFTARI OLACAĞIM”

Safa Yıldırım konuşmasının son bölümünde yaptığı açıklama ile Zonguldak Kömürspor’a ne kadar alıştığını gösterdi. Genç oyuncu, “Kömürspor’a gelsem de gelmesem de bende artık bu büyük kulübün bir taraftarı olacağım” dedi.

 

Eren ARSLANYILMAZ

****23 yaşındaki futbolcu, uzun fiziğiyle dikkat çekiyor.  Yıldırım, Bu özelliği ile 24 Erzincanspor’da çıktığı 34 resmi maçta rakip hücumcularına hava toplarında fazla şans vermediği gibi 2 golle oynadı