Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’un altyapısına destek olunması amacıyla Altyapı Sorumlusu Muhammet Şaffak tarafından 2021 yılı takvimlerinin satış kampanyası devam ediyor.
Alt yapı sporcularının profesyonel anlamda daha güzel şartlarda çalışmaları için Dilaver Mahallesi’nde bulunan Erdoğan Demir Stadyumu’nda ki tesislerin eksiklerini gidermek amacıyla başlatılan takvim satışları ve destek ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Altyapı Sorumlusu Muhammet Şaffak,"2 bin tane takvim yaptırdık. Şuana kadar 300-400 takvim satışı yaptık. Takvim satışları yaparken, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve birçok önemli kişileri de ziyarette bulunduk. Ziyaret ettiğimiz bu önemli kişilere tesisler hakkında bilgi verdik ve eksiklerimizi dile getirdik.  Sağ olsunlar hepsinden destek sözü aldık’’ ifadelerine yer verdi. 
Özellikle Altyapı Sorumlusu Muhammet Şaffak, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in Erdoğan Demir Stadyumu’na kütüphane ve çalışma odasının yapımını üstlendiğini de sözlerine ekledi. 

PROFESYONEL ANLAM DA TESİS YAPMAK İSTİYORUZ

Erdoğan Demir Stadyumu’nda eksikleri gidermek için takvim satış kampanyasına başlattıklarını belirten Zonguldakspor Altyapı Sorumlusu Muhammet Şaffak, "Takvim satışlarımız bu sene sağ olsun yönetimimizin izni doğrultusunda altyapı için başlattık. Dilaver Mahallesi’nde bulunan Erdoğan Demir Stadyumu’nda Zonguldakspor altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Orada güzel tesisimiz var. Zonguldakspor’un kazanmış olduğu güzel bir tesis, bu tesisi de en güzel hale getirmek için ziyaretlerimizi yapıyoruz. Ulaşabildiğimiz her yere de ulaşmaya çalışıyoruz. Bu sene takvim çalışması önemli altyapı sporcularının kalabileceği, kamp yapabileceği, antrenmanlarını en güzel şekilde gerçekleştirebileceği yani komple tam anlamıyla profesyonel bir tesis yapmaya çalışıyoruz. Bu gidişatımız da çok güzel bir şekilde devam ediyor. Dediğim gibi elimizden geldiğince gidebileceğimiz yere kadar gitmeye çalışıyoruz. Bu da sporcularımız için böyle kaliteli bir tesis de antrenman yaparlarsa hedefe daha yakın olabileceklerini düşünüyoruz" dedi.

ŞUANA KADAR 300-400’E YAKIN TAKVİM SATTIK

Şuana kadar 2 bin takvimden 300-400’e yakınının satıldığını belirten Zonguldakspor Altyapı Sorumlusu Muhammet Şaffak "2 bin tane takvim yaptırdık. Ortalama 300-400 takvim verdik. Biz ulaşabildiğimiz yerlere ulaşmaya çalışıyoruz. Bize ulaşıp takvim isteyen vatandaşlarımız veya esnafımız olursa onlara da ulaştırmaya çalışırız. Ama sıkıntılı bir dönemdeyiz yani esnafımız da sıkıntılı bir süreçte. Biz dertlerimizi anlatmaya çalışıyoruz ama herkesin derdi bu ara fazlasıyla yoğun. Onun için takvimle alakalı zor bir döneme denk geldik. Olduğu kadar bizim yaramıza tuz basacak şekilde elimizden geldiğince çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

DESTEK SÖZÜ ALDIK 

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in  Erdoğan Demir Stadyumu’na kütüphane ve çalışma odası yapacağının sözünü aldıklarını belirten Zonguldakspor Altyapı Sorumlusu Muhammet Şaffak, "Bir çok yere gidip ziyarette bulunduk. Etmeye de devam ediyoruz. Biz gidip takvimimizi verdiğimizde dediğim gibi bizim önceliğimiz her zaman tesisimizin yapımı. Tesisimizin yapımında da çatımızı elden geçireceğiz tekrar bir çatı yapacağız. Odalarımızı tekrar kuracağız. Yani gittiğimiz yerlerde takvimimizi verip, tesisimizle alakalı ranzalarımız, mutfağımızın düzenlemesi, çocuklarımızın malzemesi gibi çalışmalarımızı dile getiriyoruz. Maddi anlamda olmasa da bize destek sağlamalarını istiyoruz. Bunları da; Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Yüksel çok sağ olsun tesisimizdeki kütüphane ve çalışma odasının yapımını üstlendi. Kendisine de buradan çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Zonguldak Belediye Başkanımız Selim Alan ve diğer ziyaret ettiğimiz önemli kişiler de destek olma adına söz verdiler. Destek sözü olmak güzel. Eksikler giderilirse tesisimizde tamamıyla profesyonel anlamda yararlanabileceğimiz bir tesis olacak" dedi.