2017-2018 sezonunda  mücadele edeceği 2’nci Lig’de hedef büyülten Zonguldak Kömürspor, bu hedef doğrultusunda  transfer çalışmalarına başlayacak. Henüz tam olarak transfere adapte olamayan kırmızı-lacivertli kulübün özellikle sağ bek konusunda birkaç girişimde bulunduğu öğrenildi.

Savunmanın sağında görev alan Burak Et’ten sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezon fazla faydalanamayan ve ayrıca Selçuk Vural ve Batuhan Otyıldız’dan da bekleneni alamayan Zonguldak Kömürspor, yeni sezona yeni bir sağ bek ile girecek. Bu oyuncularla sözleşme yenileyip yenileyemeyeceği de soru işareti olan Zonguldak Kömürspor, sağ bek arayışına başladı. Yeni sezonda başarıyı yakalamak adına transferde elini çabuk tutmayı amaçlayan kırmızı-lacivertli takım,  son olarak gündemine Gümüşhanespor’un sağ beki Rıdvan Koçak’ı aldı. Gümüşhanespor ile  2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bu futbolcu için henüz resmi bir girişimde geçmeyen  kırmızı-lacivertli kulüp,  Cumartesi günü yapılacak bütçe toplantısını bekleyecek.

Eren ARSLANYILMAZ

Son 9 yıldır profesyonel liglerde

2001 yılında futbola  Ordu Esnafspor’da başlayan Rıdvan, futbol kariyerinde 16 yılı geride bıraktı. Bu 16 yılın 7’sini amatör olarak geçiren Rıdvan, son 9 yılını profesyonel  takımlarda oynadı. Amatör olarak 2008 yılına kadar Ordu Esnafspor, Soya Gençlikspor ve  Güzelorduspor’da oynayan sağ bek, 2008 yılında Orduspor’a transfer olarak profesyonel oldu. Bu yıldan itibaren  profesyonel olarak 1’inci Lig ve 2’nci Lig’de mücadele eden Rıdvan sırasıyla; Orduspor, Kocaeli Birlikspor, Körfez İskenderunspor, Ünyespor, Adana Demirspor, Kahramanmaraşspor, ve Gümüşhanespor formaları giydi.

38 maç 8 gol

Son 2 sezondur Gümüşhanespor’da oynayan Rıdvan Koçak,  takımın bu sezon 2’nci Lig Play-Off finaline çıkmasına katkıda bulundu. Gümüşhanespor ile bu sezon  38 maça çıkan Rıdvan  orta sahanın sağında da görev yapabiliyor. Rıdvan Türkiye Kupası, Play-Off ve Lig’de
çıktığı 38 maçta toplam 8 gole imza attı


Serdar Cansu olmadı
Zonguldak Kömürspor’un sağ bek arayışları kapsamında ilk olarak temasa geçtiği Serdar Cansu transferi olmadı. Kırmızı-lacivertli kulüpte Genel kaptan olarak görev yapan Hakan Hürfikir’in birkaç hafta önce temasa geçtiği ve mali sorunlar nedeniyle görüşmeyi sonlandırdığı 26 yaşındaki sağ bek Serdar Cansu, kulübü Diyabekirspor ile sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı