Sağ kanada aday: Sertaç Çam

Kadroya sağ kanat oyuncusu takviye ederek transferi bitirmek isteyen Zonguldak Kömürspor, Bugsaşspor ile 2019 yılına kadar sözleşmesi olan Sertaç Çam’ı gündemine aldı.  Sertaç’ın kulübü ile 1 yıl daha  sözleşmesi olması nedeniyle bonservis sorunu çözmeye çalışan kırmızı-lacivertli takım, listede yer alan diğer isimlerle anlaşamaması halinde, 25 yaşındaki futbolcuyu renklerine katacak.

*****************

2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Zonguldak Kömürspor’da gündem transfer… Yeni sezon kadrosunu büyük ölçüde kuran kırmızı-lacivertli takım, sağ kanat oyuncusu transfer etmek için bir süredir girişimlerini sürdürüyor. Son olarak kadrosuna Gencay Erten’i transfer eden kırmızı-lacivertli takım, sağ kenar  bölgesi için birden fazla futbolcuyla temas halinde.  Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden kırmızı-lacivertli takımın,  transfer listesinde yer alan ve temas halinde olduğu futbolculardan biri de Bugsaşspor forması giyen Sertaç Çam olduğu öğrenildi. Listede yer alan diğer isimlerle görüşme halinde olan  Zonguldak Kömürspor’un,  bu futbolcularla anlaşma sağlayamaması halinde bir diğer isim Sertaç Çam’ı transfer edeceği öğrenildi.

ANKARA EKİBİNDE 2019 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Zonguldak Kömürspor’un transfer listesinde yer alan Sertaç Çam, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Bugsaşspor’da 2019 yılına kadar sözleşme imzaladı. Sertaç’ın Ankara ekibiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunması Zonguldak Kömürspor’a transferindeki engel olarak görülüyor. Mali açıdan sıkıntılı olan kırmızı-lacivertli takımın, bonservis sorunu olan Sertaç Çam’ı transfer edip edemeyeceğini zaman gösterecek.

Eren ARSLANYILMAZ

 

GAZİOSMANPAŞA’DA PROFESYONEL OLDU

Zonguldak Kömürspor’un gündeminde yer alan 25 yaşındaki kenar oyuncusu, Gaziosmanpaşa ile başlayan futbol kariyerinde genç yaşına rağmen, önemli kulüplerin formasını terletti.  2005 yılında Gaziosmanpaşa altyapısında futbola başlayan ve İstanbul ekibiyle 2010 yılında profesyonel olan Sertaç Çam,  8 yıl boyunca kırmızı-beyazlı takımın formasını giydi.

BANDIRMA’DAN TOKAT VE KÖRFEZ’E KİRALANDI

Gaziosmanpaşa  kariyerine 2013 yılında son veren Sertaç,  o dönem 2’nci Lig’de  mücadele eden Bandırmaspor’a transfer oldu. Balıkesir temsilcisiyle  ilk iki sezonunda toplam 14 maça çıkan kanat oyuncusu, 2014-2015 sezonunun ilk yarısını Bandırmaspor’da ikinci yarısını Tokatspor’da geçirdi.  Tokatspor’da kiralık oynayan 25 yaşındaki oyuncu,  2015-2016 sezonunda bu kez Körfez Futbol Kulübü’ne kiralandı.

ALTINORDU’DA 1’İNCİ LİG DENEYİMİ YAŞADI

2016 yılında bonservisiyle birlikte Altınordu’ya transfer olan Sertaç Çam, İzmir ekibiyle 1’inci Ligde forma giyme şansı yakaladı. 2016-2017 sezonunda Altınordu formasıyla 1’inci Lig’de boy gösteren Çam, 15 maçta görev yaparak 4 gol kaydetti. Bu performansıyla eski kulübü Bandırmaspor’un dikkatini çeken Sertaç Çam, aynı sezonun devre arasında o dönem 1’inci Lig’de mücadele eden Balıkesir takımına transfer oldu. Bandırmaspor’da da 15 maça çıkan kanat oyuncusu, 2 gol atarak 2016-2017 sezonunda toplam 6 gole imza atmış oldu.

BUGSAŞSPOR’DA 23 MAÇTA 3 GOL KAYDETTİ

Altınordu ve Bandırmaspor formalarıyla 1’nci Lig’de 2016-2017 sezonunu geçiren Sertaç Çam, geçen sezon ise Ankara takımı Bugsaşspor’da oynadı.   Zonguldak Kömürspor ile aynı grupta mücadele eden Bugsaşspor’da 23 maça çıkan Çam,  Bin 280 dakika süre alarak  3 gol kaydetti.

KÖMÜRSPOR’A KARŞI İKİ MAÇTA FORMA GİYDİ, 1 GOL ATTI

Ankara ekibinde 23 maçın 12’sine ilk onbirde başlayan Sertaç Çam, Zonguldak Kömürspor’a karşı iki maçta da forma giydi. Her iki maçta da oyuna sonradan giren kanat oyuncusu, Zonguldak Kömürspor’un deplasmanda Bugsaşspor’u 2-1 yendiği maçta takımı adına tek golü kaydetmişti. Kırmızı-lacivertli takımın 2-0 üstün olduğu maça 46’da oyuna giren Sertaç Çam, 78’inci dakikada fileleri havalandırsa da  yenilgiyi önleyememişti.