Süper Lig ekibi Antalyaspor ile 3’üncü tur mücadelesine çıkacak Zafer Şahin’den eşleşme yorumu

TUR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü turda Süper Lig ekibi Antalyaspor ile karşılaşacak Ereğli Belediyespor antrenör Zafer Şahin, eşleşmeyi değerlendirdi. Eflatun-beyazlıların hocası Şahin,  “avantajını en iyi şekilde kullanarak  tur atlamak için elimizden geleni yapacağız”

***********

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur kura çekimi İstanbul’da yapıldı. İlk turu geçmeyi başararak 3’üncü tura adını yazdıran Ereğli Belediyespor’un bu turdaki rakibi Süper Lig ekibi Antalyaspor oldu. Zorlu bir kura çeken eflatun-beyazlılarda antrenör Zafer Şahin’nden eşleşme ile ilgili ilk açıklama geldi. Kulüp resmi facebook hesabına konuşan Şahin, futbolcularına güvendiğini ve tur için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini söyledi.

“SAHA AVANTAJINI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ”

Ereğli Belediyespor antrenörü Zafer Şahin, kupada Süper Lig ekibini sahalarında ağırlayacak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirtti. Bunu avantaja çevireceklerini söyleyen Şahin, “Kupada ralibimiz Antalyaspor oldu. Bizim için hayırlı olsun. Antalyaspor, Süper Toto Süper Lig’de mücadele eden ve daha 3 hafta önce İstanbul’da Beşiktaş’a Vodafone Park’da ilk mağlubiyetini yaşatan bir takım. Biz sahamızda oynayacak olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.