SAHA VE SEYİRCİ AVANTAJINI KULLANMAK İSTİYORUZ

Zonguldak Kömürspor teknik patronu Fatih Akyel, Pazar günü kendi sahalarında konuk edecekleri Gümüşhanespor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Fatih Akyel, saha ve seyirci avantajını kullanarak Gümüşhanespor’u yenmek istedikleri söyleyerek, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

‘’Gümüşhanespor iyi bir takım’’

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Fatih Akyel, Gümüşhanespor’un iyi bir takım olduğunu söyleyerek, ‘Oynayacağımız takım lider takım. İyi bütçelerle şampiyonluğa oynayan bir takım. Bizde iyi bir takımız. Geldiğimiz günden beri iyi bir futbol oynuyoruz. Geçen hafta seyircisiz maçta sıcak havada oyuncularımız bahar yorgunluğu ile motive olamadılar. Çok da iyi oynadığımız söylenemez. Ama ona rağmen yine de bir iki pozisyonumuz vardı. Bu hafta liderle oynuyoruz. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. İnşallah iyi bir futbolla kendimizi konstre etmeye çalışıyoruz. Artık ligin sonu geldi elimizden geleni yapacağız’’dedi. 

‘’Cezalı oyuncularımız var’’

Cezalı oyuncuların olduğunu ifade eden Akyel, ‘’Eksik oyuncularımız var. Hasan’ın durumu belirsizliğini koruyor. Mert ve Okan cezalı. Ciddi eksiklerimiz var. Kolay olmayacak. Onun için bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz. İnşallah bugün bakarak son hallerini göreceğiz’’şeklinde konuştu. 

Emre Can BAYRAM