Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kendi sahalarında 4-1 mağlup oldukları Sakaryaspor maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Sakaryaspor karşısında kendi sahalarında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek, bu mağlubiyetin izlerini Silivrispor galibiyetiyle sileceklerini vurguladı.  Başkan Caner ayrıca, Kömürspor’lu oyuncuların gereken özveriyi ve hırsı gösterdikleri takdirde ise istedikleri sonuçları alarak puan sıralamasında üst sıralara çıkacaklarını söyledi.

“Sakaryaspor mağlubiyetinin izlerini Silivrispor galibiyetiyle sileceğiz”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Sakaryaspor mağlubiyetinin izlerini Silivrispor galibiyetiyle sileceklerini söyleyerek, “Sakaryaspor maçı kendi sahamızda olmasına rağmen hiç hesapta olmayacak bir şekilde, yenilgi ile kapandı. Puansız bir şekilde kapandı. Şimdi bunun üzerine Silivrispor maçı var. Silivrispor her anlamda puan sıralamasında sonuncu olsa da onlarda yeni bir teknik direktörle çıkış arıyorlar. Onun için zorlu bir maç bizi bekliyor. Rakibin puan cetvelinde son sırada olmasına bakmayarak iyi bir çalışma yaparak, muhakkak oradan puan ya da puanlarla ayrılmamız gerek. Galibiyetle ayrılsak çok daha güzel olacak. Onu n için herkes elinden gelenin fazlasını yapacak. Sahamızda beklemendik mağlubiyetin izini silmemiz gerek. Onun için çok gayret edip çaba sarf etmeleri gerek. Saha da çok hırslı ve efor sarf etmeliler ki istediğimiz sonuçları alalım. Biran evvel puan sıralamasında da üst sıralara gidelim.”

“Silivrispor maçında taraftarımızın desteğini bekliyoruz”

Her zaman yanlarında olan taraftara teşekkür eden Başkan Caner, “Şanlı Zonguldakspor taraftarını da buradan çok teşekkür ediyorum Her zaman bizleri yalnız bırakmıyorlar. Yağmur çamur kış demeden yanımızda oluyorlar. Slivrispor maçında da onların desteklerini bekliyoruz. İnşallah Silivrispor maçını kazanarak tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz. Onun için taraftarımız desteği ile bu maçı kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi koymamız gerekiyor. İnşallah Silivrispor’u yenerek tekrar yukarı sıralara tırmanmaya başlayacağız ”dedi.

Emre Can BAYRAM