Cenk Şahin,  gollerine devam ediyor. Şahin, Braunschweig’den sonra D.Dresden’i boş geçmedi

ŞAHİN KANATLANDI

Almanya 2’nci Bundesliga takımı St Pauli forması giyen Zonguldaklı futbolcu Cenk Şahin, kanatlandı… 22 yaşında genç yetenek, ligde Braunschweig’den sonra D.Dresden  ağlarını da sarstı.  Şahin, asistleri ve golleriyle son 2 maçtan galibiyetle ayrılan St. Pauli’ye hayat verdi.

 

************

 

Cenk Şahin Almanya’da gollerini sıralamaya başladı. Sezon başında Almanya 2’nci Bundesliga takımı St. Pauli’ye kiralanan Zonguldaklı futbolcu, üst üste çıktığı maçlarla 2 gol kaydetti.

Başakşehir’den Almanya’ya uçan Zonguldaklı genç yetenek Cenk Şahin, yükselen form grafiği ile dikkat çekiyor. Takımın vaz geçilmez oyuncuları arasında kendisine yer bulan Şahin, birkaç hafta önce Greuther Fürt’e attığı gol Aralık ayında atılan en güzel gol seçilmişti.

ATIYOR, ATTIRIYOR

Her hafta oynadığı futbol ile St Pauli camiasını mest eden Cenk, ligin 19’uncu haftasında şampiyonluğun güçlü adayı olan Braunschweig maçının  yıldızı oldu. Mücadeleyi 2-1 kazanan St Pauli’de  maçın kahramanı Cenk Şahin, bir gol bir asistle oynadı. 3 puanın mimarı olan Cenk, bu maçın ardından ligin güçlü rakiplerinden D.Dresden ile oynanan karşılaşmayı da boş geçmedi. Oynadığı futbolu golle süsleyen Cenk,  2-0’lık galibiyete katkıda bulundu.

4 GOL BİR ASİSTLE OYNUYOR

Sezon başında pek fazla forma şansı bulamadığı takımın şimdilerde vazgeçilmezi olan Cenk, St. Pauli formasıyla çıktığı 17 maçta 4 gol attı. Şahin,  bunun yanı sıra bir asist yaparak, 5 gole direkt katkı yapmış oldu.

“GALİBİYETLERİN DEVAMI GELECEK”

Enver Cenk Şahin: "Biz sadece d D.Dresden daha istedik.  Gol attığım içinde mutluyum. Dresden tabii ki, güçlü bir takım. Ama biz son haftalarda iyi bir ilerleme kaydettik. Önemli bir galibiyet aldık. Önümüzde çok maç var. Bu galibiyetlerin devamı gelecek” dedi.

 

Eren ARSLANYILMAZ

***Cenk Şahin, yükselen form grafiğiyle, St. Pauli’nin vazgeçilmez oyuncusu oldu