Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Trabzonspor Yaz Futbol Okulu’nu ziyaret etti

 

ŞAHİN SÜRPRİZİ

Her yıl olduğu gibi bu yılda faaliyete geçen ve bu yaz ki çalışmalarda sona yaklaşan Trabzonspor Futbol Okulu’nu Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ziyaret etti. Antrenörler Kalyoncu ve Yavuz,  Şahin’in forma hediye ederek jestine jestle karşılık verdi.

****************

Kozlu İlçesi’nde 2010 yılından itibaren faaliyet gösteren Trabzonspor Yaz Futbol Okulu, her yıl olduğu gibi bu yılda miniklere futbol eğitimi vermeye devam ediyor. 6 yıldır hizmet verdiği sektörde başarılı bir şekilde yol kat ederek Zonguldak ve Türk futboluna yıldız adayı kazandıran, Futbol Okulu, bu sezon ki çalışmaların sonuna geldi.  Abdülkadir Kalyoncu ve Turgay Yavuz gibi başarılı çalıştırıcıların eğitim verdiği Yaz Futbol Okulu’nun dün sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Yaz Futbol Okulu’nu ziyaret etti. Minik futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren Ertan Şahin’e bir sürpriz de Antrenörler Abdülkadir Kalyoncu ve Turgay Yavuz’dan geldi. Kalyoncu ve Yavuz, Ertan Şahin’e üzerinde ismi yazan 67 sırt numaralı Trabzonspor forması hediye etti.

Abdülkadir Kalyoncu, kendilerine her zaman destekte bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e ziyareti ve destekleri için teşekkür etti.

Eren ARSLANYILMAZ