Sakarya Karasu’da Efes Pilsen’in Şirket Müdürlüğü yapan Suat Köse, Zonguldak Kömürspor’un yeni sezon kombine kartlarından 80 adet alarak Kömürspor’a destek verdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından Kömürspor’a maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan yeni sezon kombine kart satışları devam ediyor. Zonguldak’ın Soğuk semtinde tekel bayi esnafı Serkan Kalkan, 1966 Zonguldak Taraftar Derneği Başkanı Tuncay Cihan’a ulaşarak Efes Pilsen’in Zonguldak Bölge Müdürü Yüksel Mazlum ile görüşmesini sağladı. Ardından Zonguldak Kömürspor’a maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan 80 adet kombine kart alması için ikna etti. Bunun üzerine Efes Pilsen Zonguldak Bölge Müdürü Yüksel Mazlum, Sakarya Karasu’da bulunan Şirket Müdürü Suat Köse ile görüşerek 80 adet kombine alma konusunda anlaşma sağladı. 1966 Zonguldak Taraftar Derneği Başkanı Tuncay Cihan bugün Soğuk tekel bayi önünde Sakarya Karasu şirket Müdürü Suat Köse’ye 80 adet kombine kartı teslim etti.

“Zonguldak’ta ilk kez biri 80 tane kombine aldı”

1966 Zonguldak Taraftar Derneği Başkanı Tuncay Cihan, Zonguldak’ta ilk kez bir kişinin 80 tane kombine kart aldığını söyleyerek, “Başkanımızla Yönetim Kurulumuzla yaptığımız toplantı sonucunda Serkan Arkadaşımız Yüksel beyle bizi tanıştırdı. Konuşmamızda Kömürspor’a yardımcı olabileceklerini her türlü imkanı sağlayacaklarını dile getirdiler. Ondan sonra Yüksel arkadaşımız şirket sahibi ağabeyimizi getirdi. Ardından şirket sahibi ağabeyimize 80 adet kombine kartını huzurlarınızda teslim ettik. Makbuzunu da aldık. Makbuz tamamen Zonguldakspor Derneğinden kesilen makbuzdur. Bunu özellikle belirtiyorum Dernek olarak biz makbuz kesmedik. Kömürspor Derneğinin makbuzunu kestik. Allah razı olsun. Kendisi Zonguldak’ta yaşamıyor ama Zonguldak’ta iş yapıyor. Bundan sonra ne ihtiyaç olursa bize bildirin dedi. Ben bunu yöneticilere de söyledim kendileri ile görüşecekler. Bir kişi Zonguldak’ta 80 adet kombine kart alıyor. Bu bir Zonguldak’ta da ilktir. Bundan sonra da böyle destekçileri bulmaya devam edeceğiz.”

“Zonguldakspor’un başarısı bizim içinde ticari başarıdır”

Efes Pilsen Bölge Şirket Müdürü Suat Köse,  Zonguldakspor’un başarısının kendisi içinde ticari başarı olduğunu ifade ederek, “3 yıldır Karasu’da Efes Bilsen ve Coca Cola bayisiyim. Karadeniz Ereğli ve Zonguldak’ta da bayilik yapıyoruz. Daha çok bölge müdürümüz Yüksel Mazlum bu bölgeye gider gelir. Bu arkadaşımız Serkan beyle  temasa geçmişler. Beni aradı abi dedi Zonguldakspor bu sene kendi sahasında oynayacak dedi. Bir yardım talibinde bulunuyorlar dedi. Nedir dedim? Sonra da ağabey kombine desteği dedi. Bende 20 milyarlık kombine desteği verebilirsin dedim. Bundan sonra ki her yıl kısmet olursa sezon başlarken temas kursunlar ben her yıl kombine kart alacağım bu kadar. Biz bu bölgeden ekmek yiyoruz. Zonguldakspor’un başarısı bizim içinde ticari başarıdır ”dedi.

“Her yıl kombine kart desteği vereceğiz”

Efes Pilsen Bölge Müdürü Yüksel Mazlum, her yıl kombine desteği vermeye devam edeceklerini söyleyerek, “Ben uzun yıllar Zonguldakspor’un ve taraftarın çabasını izliyorum. Şehir içerisinde stadyumun açılıyor olması bizim için ve taraftarın için olumlu olacak. Kombine için bizden destek istendi. Bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Her yıl aynı şekilde Suat bey’in dediği gibi devam edeceğiz. Ara ara Dernek Başkanı Tuncay Cihan’la diğer eksiklerde de yardımcı olacağız. Zonguldakspor başarılar diliyoruz ”dedi.

“Zonguldakspor’a elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz”

Zonguldaklı esnaf  Serkan Kalkan, Zonguldakspor için ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını söyleyerek, “Biz Zonguldak doğumluyuz. Zonguldak çocuğuyuz. Böyle olaylar bizleri mutlu ediyor. Bizde abimizden yardım istedik. Oda kırmadı bizi geldi.  Zonguldakspor için elimizden geldiğince bizlerde bir şeyler yapmaya çalıştık. Her şey güzel olacak ”şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM