2’inci Tura çok yaklaşan Sarayspor, finalde Osmalıspor’a yenilerek elendi

 
SALLADI, YIKAMADI

 

Türkiye Şampiyonası 1’inci kademe müsabakalarında Çankırı Grup Merkezi’nde mücadele eden Sarayspor, Süper Lig takımı Osmanlıspor’un altyapı takımı ile finalde karşılaştı. Sarı-kırmızılı temsilcimiz, ilk yarısı golsüz sona eren maçta şampiyonanın iddialı takımına ikinci yarıda yediği gollerle 3-1 yenildi.

 ***************

2016-2017 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 1’inci Kademe müsabakaları sona erdi. 20 ayrı grup merkezinde  düzenlenen 1’inci Kademe müsabakalarında Zonguldak Şampiyonu olarak boy gösteren Sarayspor, Çankırı’da güçlü takımlara karşı mücadele ederek finale kadar geldi.

GRUBU GOL YEMEDEN LİDER TAMAMLADI

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılan kura çekimi sonucu grubu belli olan Sarayspor, A Grubu’nda Ankara Başkentgücüspor ve  Bartın Gençlerbirliği ile kozlarını paylaştı Ankara Başkentgücüspor’u 2-0 yenerek  şampiyonaya galibiyetle başlayan Sarayspor, ikinci mücadelesinde Bartın Gençlerbirliği ile kozlarını paylaştı. Bu mücadeleyi de 3-0 kazanan sarı-kırmızılı takım, A Grubu’nu gol yemeden yenilgisiz lider tamamladı.

FİNALDE OSMANLI İLE KAPIŞTILAR

Çankırı Grup Merkezi’nde oynadığı 2 maçı da kazanan Sarayspor, bir diğer grup birincisi  Osmanlıspor ile finalde  karşılaştı. Süper Lig takımı Osmanlıspor’un altyapı takımı ile   bir üst tura çıkmak için kozlarını paylaşan Sarayspor, şampiyonanın iddialı takımı karşısında ilk yarıyı istediği gibi bittirdi. Golsüz sona eren ilk yarının ardından, ikinci yarı şanssız golleri kalesinde gören temsilcimiz, sahadan 3-1 yenik ayrılarak Türkiye Şampiyonası’na 1’inci turda veda etti.

“ÇOCUKLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM”

Sarayspor Kulüp Başkanı ve ayrıca antrenörü Turan Altıntaş, son 15 dakikada maçın seyrinin değiştiğini söyleyerek, “İyi oynadığımız ve her şeyin istediğimiz gibi gittiği maç, bir anda yediğimiz golle  tersine döndü. Mücadeleleri nedeniyle çocuklarımı tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Kısıtlı imkanlara rağmen İlimiz futbolunu en iyi şekilde temsil ettik. Katıldığımız her şampiyonada Sarayspor ruhunu ortaya koyan çocuklarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Bu vesileyle bize desteklerini esirgemeyen başta sponsorumuz Talip Ekşi ile Yusuf Ekşi’ye,  Şükrü Öztürk’e ve  değerli velilerimize, bize tebriklerini ve iyi dileklerini ileten tüm dost ve arkadaşlara teşekkür ederiz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ