Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası  Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği’nde Devrek Meslek Teknik Eğitim Merkezi Lisesi şampiyonluğunu garantiledi. 3’te 3 yapan Devre takımı üst üste 2’nci kez mutlu sona ulaştı.

Devrek Meslek Teknik Eğitim Merkezi Lisesi , dün Canpolat Pamay Spor Salonu’nda  Karaelmas  Mesleki Teknik Lisesi ile karşılaştı. Daha önce oynadığı 2 maçı kazanan Devrek takımı, rakibi karşısına şampiyonluk için çıktı. Maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek  Devrek Meslek Teknik Eğitim Merkezi Lisesi maça istekli başladı.

Maçın başından sonuna kadar etkili oynayan Devrek Meslek Teknik Eğitim Merkezi  salondan galibiyetle ayrıldı. Ezici bir üstünlükle maçı 41-7 kazanan Devrek Meslek Teknik Eğitim Merkezi Lisesi şampiyonluğunu ilan etti.

Geçtiğimiz yılı da şampiyon olarak tamamlayan Devrek takımının maç sonu büyük sevinç vardı. İl şampiyonluğunu garantileyen Devrek Meslek Teknik Eğitim Merkezi Lisesi, 23 Şubat tarihinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda katılmaya hak kazandı.

Emre Can BAYRAM