U-19 2.Kademe Türkiye Şampiyonası Kozlu Şehir Stadyumunda oynanan Lüleburgazspor, Gazi Mahallesi final maçıyla sona erdi. Gazi Mahallesi, Lüleburgazspor’u 4-0 yenerek şampiyon oldu.

Gol kilidini Gazi açtı

Maça etkili başlayan Gazi Mahallesi ilk dakikalardan itibaren maçın kontrolünü eline alan isimdi. Gazi Mahallesi, 23’üncü dakika da Serkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Beraberlik çabası için giren Lüleburgazspor, gol için yüklense de sonuç alamadı. İlk yarı başka gol olmayınca Gazi Mahallesi, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Gazi Mahallesi gol oldu yağdı

İkinci yarıya kaldığı yerden devam eden Gazi Mahallesi, 52’inci dakika da Kaan’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı.(2-0)Golün ardından farkı arttırmak isteyen Gazi Mahallesi, 75’inci dakika da Serkan tekrar sahne aldı.(3-0)Son dakikalara doğru baskıyı iyice arttıran Gazi Mahallesi 89’uncu dakika da Mahsum’un golüyle durumu 4-0 getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gazi Mahallesi maçı 4-0 kazandı. Gazi Mahallesi, şampiyonluğun ardından adını bir üst tura yazdırdı.

Final maçına yoğun ilgi

Gazi Mahallesi, Lüleburgazspor arasında oynanan final karşılaşmasını, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun da hakem sorumlusu Osman Ünal ve çok sayıda, antrenör takip etti.

Emre Can BAYRAM

SAHA: Kozlu Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Hakan Ergin**, Taner Köse**, Erdinç Yaman**

LÜLEBURGAZSPOR: Doğukan**, Ömer**(Dk.46 Orkun**), Emirhan**, Yusuf*, Ömercan*, Ferhat*(Dk.72 Furkan*), Kernan*(Dk.61 Doğukan*), Ömer**, Ahmet**, Burak**, Barış**

GAZİ MAHALLESİ: Mert**, Fırat***, Tayfun**, Muhammet***, Özgür***, Furkan***, Oktay***, Ramazan***(Dk.81 Mert*), Kaan***, Serkan***, Hasan Can***(Dk.66 Mahsum**)

GOLLER: Dk.23,75 Serkan, Dk.52 Kaan, Dk.89 Mahsum(Gazi Mahallesi)