Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen  Birimlerarası Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu. Final maçında Kartiye-3’ü 2-1 yenen Kartiye-5 şampiyonluğa uzandı. Şampiyon kupasını Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in elinden aldı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü’nün geleneksel hale getirdiği ‘Birimlerarası Futbol Turnuvası’nın 4’üncüsü önceki gün yapılan final maçıyla sona erdi. 2 Haziran tarihinde startı verilen ve 12 takımın 4’erli 3 grupta mücadele ettiği turnuvada, Kartiye-5 ile Kartiye-3 final maçına çıktı. Kozlu Sahası’nda oynanan final maçını

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, TTK Kozlu Müessese Müdürü Kazım Eroğlu, İşletme Müdürü Nihat Kayabalı, GMİS Zonguldak ve Kozlu yönetimi kurulu üyeleri, mühendisler ve işçiler takip etti.

Zorlu maçları geride bırakarak adlarını finale yazdıran iki takımın şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesti. Büyük bir mücadelenin yaşandığı final maçında Kartiye-5, Kariye-3’ü 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

4’üncüsü düzenlenen turnuvada şampiyonluk sevinci yaşayan Kartiye-5 kupasını Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in elinden aldı. İkinci olan Kartiye-3’e kupasını Kozlu Müessese Müdürü Kazım Eroğlu verdi.

Kartiye 5’in şampiyonluğu ile sona eren turnuvada Kartiye-3 ikinci,  ,Büyük Hazırlık 3’üncü ve Mekanizasyon 4’üncü oldu.

Eren ARSLANYILMAZ