Sevgi, dostluk, kardeşliğin ön planda tutulduğu turnuvada Kilimli Memur-Sen ipi göğüsledi

ŞAMPİYON KİLİMLİ MEMUR-SEN

Memur-Sen Zonguldak İl temsilciliğinin organize ettiği futsal turnuvasında şampiyon belli oldu. Vali Ahmet Çınar başta olmak üzere çok sayı protokolün takip ettiği final karşılaşmasında Karaelmas Gençlikspor’u 3-1 yenen  Kilimli Memur-Sen mutlu sona ulaştı.

Kilimli Memur-Sen şampiyonluk kupasını Vali Ahmet Çınar’ın elinden aldı

 

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilciği tarafından, “Kurumlar arası Sevgi, Dostluk, Kardeşlik” adı altında gerçekleştirilen futsal (Salon Futbolu)  turnuvası Site Spor Salonu’nda oynanan final maçının ardından sona erdi.   Protokolün büyük ilgi gösterdiği final karşılaşması  Kilimli Memur-Sendikası ile Karaelmas Gençlikspor  arasında oynandı. Site Spor Salonu’nda oynanan şampiyonluk maçı nefes kesti. Kora kor mücadelenin yaşandığı maçta   gülen taraf Kilimli Memur-Sen oldu. Kilimli Memur-Sen, Karaelmas Gençlikspor’u 3-1 yenerek şampiyon oldu. Üçüncülük-dördüncülük maçında TTK Kömürspor ile BEÜ Sağlıkspor karşılaştı. TTK Kömürspor, BEÜ Sağlıkspor’u 5-1 yenerek üçüncü oldu. BEÜ Sağlıkspor ise dördüncü oldu. 

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI

Oynanan final maçının ardından kupa töreni düzenlendi. Şampiyon Kilimli Memur-sen takımına şampiyonluk kupasını Zonguldak Valisi Ahmet Çınar verdi. İkinci olan Karaelmas Gençlikspor’a kupa ve madalyalarını Alay Komutanı Gökhan İnan takdim etti. Üçüncü TTK Kömürspor madalyalarını Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın elinden aldı. Dördüncü BEÜ Sağlıkspor’a madalyalarını ve plaketini Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz takdim etti.

Turnuvanın en centilmen takımı MEM City, madalya ve başarı belgesini Emniyet Müdürü Metin Turanlı verdi.  Son olarak turnuvaya katkılarından dolayı Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel’e plaket takdim etti.

Emre Can BAYRAM