ŞAMPİYON KIZILAY

Şemsi Denizer futbol turnuvası veteran final maçıyla sona erdi…  Kızılay veteran takımı, Bartın veteran takımını 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. 

Merhum Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Başkanı Şemsi Denizer anısına her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Şemsi Denizer  futbol turnuvası veteran finaliyle sona erdi. Eski Futbolcu Hacı Kara’nın organize ettiği ve hakemliği yaptığı final maçında Bartın veteran takımı ile Kızılay veteran takımı bugün Dilaver sahasında karşı karşıya geldi. Heyecanlı ve nefes kesen final maçında gülen taraf Kızılay oldu. Kızılay veterantakımı, Bartın Veteran takımını 2-0 yenerek şampiyon oldu. Şampiyon Kızılay’a şampiyonluk kupasını eski futbolcu Hacı Kara verdi.

Turnuva organizatörü Hacı Kara, turnuvanın kazasız belasız sona erdiğini söyleyerek, ‘’ Şemsi Denizerfutbol turnuvamız veteran maçıyla sona erdi. Veteranlarda şampiyon Kızılay oldu. Turnuvamızı kazasız belasız bitirmenin sevincini yaşıyoruz. Amacımız merhum başkanımızı yaşatmaktı. İnşallah her sene turnuvamız devam edecek. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM