Zonguldak’ta altyapının başarılı takımı Kozlu Taşkömürüspor,  müzesine bir kupa daha koydu. Kurulduğu yıldan itibaren altyapılarda kazanmadık şampiyonluk bırakmayan bordo-mavili takım, 7’inci kupasını U14 kategorisinde kazandı. 4 yıl gibi kısa bir zamanda yakaladığı başarılarını U14 Ligi’nde de sürdüren Kozlu Taşkömürüspor, normal sezonun ardından, Play-Off final maçı oynamaya hak kazandı. Türkiye Şampiyonasına gidecek tek takımın belirleneceği final maçında Çaycumaspor ile karşılaşan bordo-mavili takım, rakibini Samet (2) ve Eren’in golleriyle 3-0 yendi.  Zonguldak şampiyonluğunu ilan eden Kozlu Taşkömürüspor’da teknik ekip ve futbolcular zafer sarhoşu oldu. Sevinç gösterileri kupa töreninin ardından tavan yaptı.

KUPAYI KALDIRDI

Rakibini 3-0 gibi net bir skorla yenen Kozlu Taşkömürüspor düzenlenen törenle kupasına aldı. Zonguldak Saha Komiserleri Derneği Başkanı ve Zonguldak ASKF Genel Sekreteri Naim Acar şampiyona kupasını verdi

4 YILDA 7’İNCİ KUPA

Kozlu Taşkömürüspor, 2014-2015 sezonunda ikinci kez şampiyonluk kupasını kaldırdı. U15 Kategorisinde daha önce şampiyon olan bordo mavili takım, böylece U14 liginde de şampiyon olarak, 7’inci kupasını müzeye koydu.

“U14’TE ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞUMUZ”

Kozlu Taşkömürüspor Antrenörü Abdülkadir Kolyoncu, U14’te üst üste üçüncü kez şampiyon olduklarını söyleyerek, “ U15 ve U14 şampiyonlukları bizim için çok önemli. Diğer kategorilerde Türkiye Şampiyonası’na iki takım giderken, yalnızca bu iki kategoride tek takım gidiyor. Ben birlikte görev yaptığım Burhan Arık, Bülent Şen ve Turgay Yavuz’a teşekkür ediyorum. Ayrıca teşekkür etmem gerekli bir isim daha var. U14’te mücadele eden takımımızın idmanlarında bize yardımcı olan ve ilgilenen genç arkadaşımız Ali Menteş’e teşekkür ediyorum. Futbolcularımı da kutluyorum. Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ