Başkan Caner, sitem dolu sözlerle milletvekillerini eleştirdi

 “Oynanamaz denilen statta şampiyon olduk yine oluruz”

 ŞAMPİYON OLDUK YİNE OLURUZ

 Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kapalı tribün konusunda verilen sözlerin yerine getirilmediği belirtti. Başkan Caner, geçtiğimiz sezon ‘Oynanamaz’ denilen statta taraftarlarla birlikte tadilat yaptıklarını  ve oynanır hale getirdiklerini hatırlatarak, “Biz yine statta tadilat yaparız.  Geçen sezon şampiyon çıktık. Bir şampiyonluk daha çıkarırız. O yürek bizde var” dedi.

 ****

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, camianın ve kentin kanayan yarası haline gelen Karaelmas Kemal Köksal Stadı ile ilgili açıklama yaptı.  Görevde olduğu 3 sezon boyunca kendilerinin oyalandığını belirten Caner, artık stat istemediklerini, en azından söz verdikleri kapalı tribünlerin yapılmasını istediklerini söyledi. Başkan Süleyman Caner’in açıklamaları şöyle;

“STATTAN VAZGEÇTİM BARİ KAPALI TRİBÜN YAPILSIN”

“3 sezondur bana telefon geliyor. Ne oldu: ‘Müjde geldi stat yapılıyor’ ne oldu ‘Butik Stat yapılıyor’. Bakıyoruz hep aynı yerdeyiz. Geçen sezon tadilatı bile taraftarlarla birlikte yaptık. Sağ olsun valimiz Ali Kaban ve Emniyet müdürümüz Osman Ak ile el ele vererek  hallettik ve maçlarımızı statta oynadık.  Bu gecikmelere rağmen o stattan şampiyon çıktık. Altını çizerek söylüyorum.  Oynanamaz denilen statta şampiyon olduk. Hep beraber çıkardık. Bizi gayemiz yine aynı sıkıntıları yaşamamak.  Madem söz verdiniz kapalı tribünler yapılsın. Bırak stattan vazgeçtim bari kapalı tribün yapılsın.  Ne butik stat ve başka bir şey bizim tek istediğimiz kapalı tribün. 3 Bin kişili mi 4 bin kişili mi yapıyorsunuz, onu yapın.  Bunu talep ettik. Bugün onaylanacak yarın onaylanacak, her gün takip ediyoruz. Kimseden ses çıkmadı. Bakan yardımcısıyla görüştüm.  Stadın resmilerini gönderdim. Milletvekilleri de görüştüler.  Ne oldu yine netice yok”

“GAYRETLERİ MİLLETVEKİLLERİMİZDEN DE BEKLİYORUZ”

Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Vali Ali Kaban’ın izniyle Ankara’ya gitti.   Karayılmaz’da hemen beni aradı. Ve projen onaylandığını söyledi.  Matematiksel hesaplamalar yapılıyormuş .Hesaplar tamamlandıktan sonra Ramazan Bayramı sonrası ihaleye çıkacakmış.  Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ın gayretleri var. Bu gayretleri milletvekillerimizden de bekliyoruz. Milletvekillerine sesleniyorum; Bir kapalı tribün yapacağız. Danışmanın yok mu. Dik onu bakanlığın önüne bir gününü orada harcasın. Bu ihale çıkacak. Oradan gelmeyeceksin desin

“TRİBÜNÜN YAPILDIĞINI ÖLMEDEN GÖREYİM”

“Ben bir şey istemiyorum. Bu taraftarlarda kendisine bir şey istemiyor.  Şu kapalı tribünün yapıldığını ölmeden göreyim. Tribünün ödeneği valimizde olsaydı biz oraya kapalı da yapmıştık, statta yapardık. Bundan sonra bir şey istemiyorum. Yaparlarsa yaparlar, yapmazlarsa yapmazlar.  Biz yine statta tadilat yaparız.  Geçen sezon şampiyon çıktı. Bir şampiyonluk daha çıkarırız. O yürek bizde var. Biz her yerde maçımızı oynarız. Gerekirse çadırdan soyunma odası yaparız maçımızı yine orada oynarız”

Eren ARSLANYILMAZ