HEDEFİMİZ PLAY OFF YA DA ŞAMPİYONLUK

Zonguldak Kömürspor’un geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’dan transfer ettiği 30 yaşında ki tecrübeli kaleci Sinan Ören, Kömürspor’la yeniden anlaşarak bu sezon yeniden kırmızı lacivertli formaya giyecek. 30 yaşında ki tecrübeli eldiven, Sinan Ören, Kömürspor’a transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un 30 yaşında ki tecrübeli kalecisi Sinan Ören, Zonguldak’ın insanlarını ve taraftarlarını çok sevdiğini söyleyerek, bu sezon hedeflerinin play off ve şampiyonluk olduğunun altını çizdi. 

Sinan Ören; ‘’Zonguldak’ın insanlarını ve taraftarlarını çok seviyorum’’

Zonguldak Kömürspor’un 30 yaşın da ki tecrübeli eldiveni Sinan Ören, Zonguldak’ın insanlarını ve taraftarlarını çok sevdiğini söyleyerek, ‘’Mutluyum. Zonguldak’ı seviyorum. Zonguldak’ın insanlarıyla ve taraftarlarıyla gönül bağım bozulmadığı için sevinçliyim. Her seferinde söyledim. Bura da güzel dostluklar elde ettim. Bunlar başında Genel Kaptan Hakan Hülfikir ve daha ismini sayamadığım çok kişi var’’dedi. 

Ören; ‘’Bu sezon geçen sezondan daha üstüne koymamız gerek’’

Bu sezon geçen sezondan daha üstüne koyarak oynamaları gerektiğini  ifade eden Ören, ‘’Geçen sezon iyi bir sezon geçirdik. Bu sezon daha da güzel olması lazım. Üzerine koyarak gitmemiz lazım. Çünkü mesafe kat etmemiz için bunları yapmamız şart. İyi çalışacağız. Sonunda da Zonguldakspor’u hedeflediğimiz play off potasını sokmamız gerek. Belki bu sene şampiyon oluruz direk. Hedefimiz bu sene play off ya da şampiyonluk olacak. Bende buna katkı yapabilirsem çok mutlu olacağım’’diye konuştu. 

Ören; ‘’Eski katkı sağlayan oyuncularımızı geri alıyoruz’’

Zonguldak Kömürspor’un 30 yaşında ki tecrübeli kalecisi Sinan Ören, eski katkı sağlayan  oyuncuları geri aldıklarını söyleyerek, ‘’Hocamıza da hoş geldin diyorum. O da zaten buranın insanı. Buraya hizmet etmiş bir insan. Umarım istedikleri ve hedefleri olur. Yönetimin tasarrufu doğrultusunda eski katkı sağlayan oyuncularımız geliyor. Geçtiğimiz yıllarda sağladıkları katkıları inşallah bu sezon da sağlarlar’’şeklinde konuştu. 

Emre Can BAYRAM