Zonguldak Kömürspor , 2014-2015 sezonunu açtı. Kırmızı-lacivertli takım 7 yıl aradan sonra mücadele edeceği Spor Toto 3’üncü lig için ilk çalışmasını Pazar günü Fener Sahası’nda yaptı.  Bölgesel Amatör Lig’den şampiyon olarak 3’üncü Lige yükselen kırmızı-lacivertli takım yeni sezonda yeni hedefler doğrultusunda Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde  sahaya indi. 7 Eylül tarihinde başlayacak yeni sezon öncesi iç transferde 10,  dış transferde  7  isim ile anlaşan Zonguldak Kömürspor, bu isimlerin yanı sıra alt yapıdan ve ayrıca denemeye gelen isimlerin de katılımıyla 27 kişiyle sahaya indi.

Camiaya 7 yıl aradan sonra tekrar profesyonel lig heyecanı yaşatacak Zonguldak Kömürspor’da teknik Direktör Cahit Terzi hedeflerinin üst ligler olduğunu söyledi.
“ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’U LAYIK OLDUĞU YERLERE ÇIKARMAK İÇİN BURADAYIZ”

Kırmızı-lacivertlilerin çalıştırıcısı Cahit Terzi, “Genç ve dinamik bir ekip ile sezon açtık. Geçen yılın başarılı kadrosunu koruk ve genç ve yetenekli isimlerle takviye yaptık. Transferlerimiz sürecek. Zonguldak Kömürspor’u layık olduğu yerlere çıkarmak için buradayız. Hedefimiz geçen yılki başarıyı bu yılda 3’üncü Lig’de tekrarlamak” dedi.

 Cahit Terzi tüm camiaya başarılarla dolu bir sezon diledi