Kozlu Taşkömürüspor,  A takım düzeyinde kazandığı şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı

 

ŞAMPİYON TACINI TAKTI

 

Altyapıda yakaladığı başarıyı A Takım düzeyinde de sürdüren Kozlu Taşkömürüspor, sezonun son maçında Tersanespor’u 3-2 yendi. Daha önce şampiyonluğunu garantileyen Kozlu takımı, kupasını düzenlenen törenle aldı. 2’nci Amatör’ün en genç takımı unvanına sahip olan bordo-mavililer şampiyonluğu doyasıya kutladı.

 

***************

 

Ve şampiyon kupasına kavuştu… Kozlu Taşkömürüspor, sezon son haftasında karşılaştığı Tersanespor maçının ardından kupasını havaya kaldırdı.

Zonguldak’ta alt yaş kategorilerinin marka takımı Kozlu Taşkömürüspor, A Takım düzeyinde ilk şampiyonluğunu kazandı. Mücadele ettiği çeşitli yaş gruplarında 10 kez şampiyon olan Kozlu takımı, 11’inci şampiyonluğunu 2’nci Amatör Lig’de yaşadı. İkinci sezonunu yaşadığı ligde genç oyunculardan kurulu bir kadro ile mücadele eden bordo-mavili takım, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.  Sezonun son maçında Tersanespor ile karşılaşan Kozlu Taşkömürüspor,  rakibini 3-2 yenerek 9’uncu galibiyetini elde etti ve ligi 27 puanla zirvede tamamladı.

KUPAYI KALDIRDI

Kozlu Taşkömürüspor, Tersanespor’u yendiği sezonun  son maçının ardından kupasını aldı. Şampiyon olan gençler, kupasını Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri  Naim Acar’ın elinden aldı.

BÜYÜK SEVİNÇ

Maç sonu büyük sevinç yaşayan Kozlu Taşkömürüspor’da sevinç kupayı aldıktan sonra tavan yaptı. Bordo-mavili futbolcular ve teknik ekip, kupayla birlikte sevinç yumağı oluştururken, bu sevince futbolcuların aileleri de ortak oldu

 

 

Kozlu’nun hocaları A takım düzeyinde kazandıkları ilk şampiyonluk kupasıyla gururla poz verdi

 

 gururla taşıdı

 

Futbolcuların şampiyonluk sevincine aileleri de ortak oldu

 

ASKF Genel Sekreteri Naim Acar, şampiyona kupasını verdi