ŞAMPİYON TURA ÇIKTI 

Kozlu Alparslan Ortaokulu, hokey il birinciliğine ambargo koydu. Yıldız ve küçük erkeklerde şampiyon olan Kozlu Alparslan Ortaokulu, küçük kızlar kategorisinde de mutlu sona ulaştı. Alparslan Ortaokulu Müdürü Murat Daye,  beden eğitimi öğretmenleri ve sporcular ile birlikte bir dize ziyaretlerde bulunarak şampiyonluk turuna çıktı.

 

***************

Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Hokey İL Birinciliği sona erdi. Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kategorisinde oynanan maçların ardından tamamlanan il birinciliğine Kozlu Alparslan Ortaokulu ambargo koydu. Organizasyona 2 kategoride katılan Kozlu Alparslan, kızlar ve erkeklerde 3 şampiyonluk kazandı. Yıldız erkekler ve küçük erkeklerde şampiyonluk sevinci yaşayan Kozlu Ortaokulu, küçük kızlarda kategorisinde de ipi göğüsledi. Şampiyonlar, bu başarılarının ardından ilimizi Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil edecek.

MÜDÜRÜ DAYE’DEN TEŞEKKÜR 

3 şampiyonluk kupasını müzeye koyan Kozlu Alparslan Ortaokulu, şampiyonluk turuna çıktı.  Alparslan Ortaokulu Müdürü Murat Daye’nin öncülüğünde Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Yılmaz ve Çim Hokeyi Takımları oyuncuları; Kozlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Osman Menteşe ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ’ı kupalarıyla birlikte makamlarında ziyaret ettiler. Müdür Daye, desteklerinden dolayı Keleş, Menteşe ve Başdağ’a teşekkürlerini sundu.