Zonguldak Eğitimciler Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nın bu yıl 4’üncüsü düzenlendi. Geçtiğimiz haftalarda 6 takımın katımlıyla tek devreli lig usulüne göre başlayan ve oynanan turnuvada önceki akşam final heyecanı yaşandı.  

ŞAMPİYON PENALTILARLA BELLİ OLDU

Fatih Koleji halı sahasında oynanan final maçında Yayla Ortaokulu ile Ziya Gökalp Ortaokulu kozlarını paylaştı. Büyük bir heyecana sahne olan final maçının normal süresi 1-1 sona erdi. Karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona eren maçta şampiyon penaltı atışları ile belli oldu. Yayla Ortaokulu penaltılarda rakibine 3-2 üstünlük kurarak maçı 4-3 kazandı ve şampiyon oldu.

AKTİF EĞİTİMCİLER SENDİKASI 3’ÜNCÜ OLDU

Üçüncülük-dördüncülük maçında ise Kız Meslek Lisesi ile Aktif Eğitimciler Sendikası karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen maçın normal süresi 6-6 eşitlikle sona erdi. Penaltı atışlarında Kız Meslek Lisesi’ne 4-3 üstünlük kuran Aktif Eğitimciler Sendikası maçı 10-9 kazanarak turnuvayı 3’üncü tamamladı.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Final maçlarının ardından dereceye girenler kupalarını düzenlenen tören ile aldı.  Ziya Gökalp Ortaokulu Müdürü Huriye Berberoğlu, şampiyon olan Yayla Ortaokulu’na kupasını verdi. 2’nci olan Ziya Gökalp Ortaokulu’na kupasını Zonguldak Eğitimciler Derneği Başkanı Hüseyin Yazar, 3’üncü olan Aktif Eğitimciler Sendikası’na ise kupasını Zonguldak Eğitimciler Derneği Kurucu Başkanı Yaşar Şekerci takdim etti.

Eren ARSLANYILMAZ