30’uncu yılda şampiyonluk parolasıyla yola çıkan  Subatanspor, hedefinin  sadece bir maç uzağında

ŞAMPİYONLUĞA RAMAK KALDI

Süper Amatör Lig hedefinin 1 maç uzağında olan Subatanspor, Play-Off finalinin ikinci maçında karşılaşacağı Perşembe Belediyespor’a odaklandı.   4-4 biten ilk maçın ardından Pazar günü deplasmanda  rövanş maçına çıkacak Kilimli ekibine şampiyonluk için mutlak galibiyet gerekiyor. Her türlü beraberlikte maç uzatmaya gidecek.

******

SUBATANSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİ

1’inci Amatör Küme Play-Off finalinin ikinci maçında Perşembe Belediyepsor ile  rövanş maçına çıkacak Subatanspor, hedefe kilitlendi. 

2017-2018 sezonunda  kuruluşunun 30’uncu yılını kutlayan Subatanspor, bu bağlamda camiasına verdiği şampiyonluk sözünü yerine getirmek istiyor. 30’unu yılında şampiyon olarak adını Süper Amatör Lige yazdırmak amacıyla başladığı  sezonu lider bitiren Subatanspor, ilk engeli başarıyla geçti. Asıl hedefine ulaşmak adına Play-Off maçlarına çıkan lacivert-beyazlılar, yarı finalde Saltukovaspor’u saf dışı bıraktı. Hedefine 1 adım daha yaklaşan  Ahmet Terzi ve öğrencileri, finalde Perşembe Belediyespor ile eşleşti. Süper Amatör Lige çıkacak takımın belli olacağı finalin ilk maçında rakibiyle 4-4 berabere kalan Subatanspor işi ikinci maça bıraktı.

RÖVANŞ MAÇI PAZAR GÜNÜ

Play-Off finalinin ilk maçında şansız bir 90 dakika geçiren Subatanspor, iki kez 2 farklı öne geçtiği maçta Perşembe Belediyespor ile 4-4 berabere kaldı. Ev sahipliği yaptığı ilk maçta önemli bir avantaj kaybeden Kilimli ekibi, Perşembe Belediyespor ile rövanş maçını 4 Mart Pazar günü oynayacak. Karşılaşma Perşembe Sahası’nda saat 13.00’da başlayacak.

SUBATAN’A GALİBİYET ŞART

Süper Amatör Lig için zorlu ve meşakkatli bir yoldan geçen Kilimli takımı, sezon öncesi belirlediği hedefin sadece 1 maç uzağında… Pazar günü karşılaşacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Subatanspor’a şampiyonluk için mutlak galibiyet gerekiyor.  Final maçında Deplasman golü uygulamasının olması yok. Bu nedenle 4-4 sona eren  maçın rövanşında  her türlü beraberlikte (0-0, 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5 vb.) karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatma bölümlerinde de sonu değişmediği takdirde şampiyonu penaltı atışları belirleyecek.

Adım adım şampiyonluğa gidiyor

2017-2018 sezonunda Kilimli Grubu’nda  mücadele eden Subatanspor, tecrübeli çalıştırıcı Ahmet Terzi yönetiminde  10 karşılaşmaya çıktı ve 2 yenilgi aldı. 7 galibiyet ve sadece 1 beraberlik alan Subatanspor, ne ilginçtir ki Muslu Belediyespor  ile normal sezonu 22 puanla tamamladı. Statü gereği grubu 1’inci sırada tamamlayacak takımın belli olacağı ekstra maçta Muslu’yu 2-0 yenen Subatanspor, Play-Off’larda direkt mücadele etme hakkı kazandı.  Hedefine ulaşmak için Play-Off’lara kalan Kilimli takımı,  Saltukovaspor’u 1-0 yendiği ilk maçın rövanşında 0-0 berabere kalarak eledi. Adını finale yazdıran Subatanspor, finalin ilk maçında Perşembe Belediyespor ile 4-4 berabere kaldı.

Subatan’ın final yolu

2017-2018 SEZONU: İLK YARI

Subatanspor-Ayiçispor: 2-1

Çatalağzı Demirspor-Subatanspor: 2-3

ÇATES Işıkspor-Subatanspor: 1-2

Subatanspor-Karadonspor: 10-3

Muslu Belediyespor- Subatanspor: 1-3

2017-2018 SEZONU:  İKİNCİ YARI

Ayiçispor- Subatanspor: 1-4

Subatanspor-Çatalağzı Demirspor:  1-2

Subatanspor-ÇATES Işıkspor: 2-2

Karadonspor- Subatanspor: 3-4

Subatanspor-Muslu Belediyespor:  0-2

EKSTRA MAÇ

Subatanspor-Muslu Belediyespor: 2-0

PLAY-OFF YARI FİNAL

Subatanspor-Saltukovaspor: 1-0

Saltukovaspor- Subatanspor: 0-0

 

Ahmet Terzi şampiyonluğu çok istiyor

 Deneyimli çalıştırıcısı Ahmet Terzi, sezon başında 2’nci dönemine imza attığı Subatanspor’da şampiyonluğu çok istiyor.  Madenci kesimini temsil ettiği için Lacivert-beyazlı kulübe ayrı bir sempati duyan Terzi, eğer şampiyon olursa, Zonguldak Belediyespor’un ardından Subatanspor’u da Süper Amatör Lige çıkarmış olacak.

 

 

Muslu avantajlı

 3 takımın Süper Amatör Lige çıkacağı Play-Off’ta bir diğer final eşleşmesinde Capeti Merkez Atölyesispor ile Muslu Belediyespor karşılaşmıştı. Muslu Belediyespor’un 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşı 4 Mart Pazar günü oynanacak. Rövanş karşılaşmasında  her türlü beraberlik ile tek  ve iki farklı farklı yenilgiler Muslu Belediyespor’u Süper Amatör Lige çıkaracak. Merkez Atölyesispor’un şampiyon olabilmesi için 3 farklı galip gelmesi gerekecek.