ŞAMPİYONLUĞU SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ

Ereğli Belediyespor'un teknik patronu Ufuk İskender, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Serdivan maçını değerlendirdi.

Ereğli Belediyespor'un antrenörü Ufuk İskender, Serdivan karşısında 10 kişi kalmalarına rağmen dirençli oynadıklarını söyleyerek, matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam ettiği sürece bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi. 

''10 kişi kalmamıza rağmen dirençli oynadık''

Ereğli Belediyespor'un teknik direktörü Ufuk İskender, 10 kişi kalmalarına rağen dirençli ouynadıklarını söyleyerek, ''Ligin en zorlu deplasmanından birine gittik. Çok erken 10 kişi kaldık. Penaltı yedik. Çok dirençli oynadık 10 kişi 70 dakika. Oyuncularımın Hepsine  teşekkür ediyorum. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece bu işin peşindeyiz. Her zaman bizi destekleyen yönetimimize teşekkür ediyorum. Maçta 17 faul 14 korner kullandık. İstatisliklerimiz de güzel ama sonuca gidemedik''dedi. 

''Önümüzde ki senede burada görev yapmak istiyorum''

Önümüzde ki sene de görev yapmak istediğini ifade eden İskender,''Önümüzde ki senede görev verilirse burada görev yapmayı düşünüyorum. Çünkü oyuncularıı ve Ereğli halkını seviyorum. Onları mahçup etmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Burada eğer biz şampiyon olamazsak da Alemdağ, Hendek, 505 evler Zaferspor, aralarında ki maçlar şampiyonu belirler''dye konuştu.

Emre Can BAYRAM