TEPEBAŞISPOR ŞAMPİYONLUĞUN TADINI ÇIKARDI

1. Amatör Küme’ye yükselme başarısı gösteren Tepebaşıspor’un Kulüp Başkanı Serhat Yıldırım tarafından dün Yaman Kilise restaurantta şampiyonluk yemeği düzenlendi.

 

Şampiyonluk yemeğine, İyi Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar, TepebaşısporKulüp Başkanı Serhat Yıldırım, İkinci Başkan Ramazan Aydın, teknik heyet, futbolcular ve davetliler katıldı. Yaman Kilise restaurantta düzenlenen şampiyonluk yemeğinde Teknik heyet ve futbolcular tezahüratlar eşliğinde eğlenerek 1 sezonun yorgunluğunu attı. Gecenin ilerleyen saatlerinde  Tepebaşıspor’un 1 sezon boyunca oynadığı futbol topu açık artırmayla satılırken, çekilişlerle Tepebaşıspor Kulübüne katkı verildi.

 

          Yıldırım; ‘’Gelecek sezon hedef Süper Amatör Lig

Tepebaşıspor Kulüp Başkanı Serhat Yıldırım, şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederek, ‘’ Zorlu briyoldan geçerek şampiyon olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum İnşallah gelecek sezon daha çok çalışarak Süper Amatör Lige yükselmek istiyoruz. Bu takım bunu başaracak güçte. İkinci Başkanımızla beraber daha çok işler yapacağız’’dedi.

Emre Can BAYRAM