Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Fırat ve yönetimi beraberinde CHP Kozlu İlçe Başkanı Temel Kıral ile birlikte Zonguldak Kömürspor’un idmanını ziyaret etti. ‘Zonguldak Kömürspor sevgisinin bende apayrı bir yeri vardır’ diyen Halil Furat, ‘takımdan şampiyonluk bekliyoruz’ yorumunu yaptı.

 

*********

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un dünkü idmanını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) örgütü ziyaret etti. CHP İl Başkanı Halil Fırat ve yönetimi beraberinde CHP Kozlu İlçe Başkanı Temel Kıral ile birlikte kırmızı-lacivertlilerin dünkü idmanını ziyaret ederek, Sultangazispor galibiyeti nedeniyle takımı kutladı, ardından şampiyonluk temennilerinde bulundu.

Furat: “ZONGULDAK KÖMÜRSPOR SEVGİSİ BENİM İÇİN APAYRI”

‘Şehrimizin takımı Zonguldak Kömürspor’u ziyaret geldik’ diyerek sözlerine başlayan Zonguldak CHP İl Başkanı Halil Furat, “Yıllar önce bu takımda amigoluk dahil her şeyi yaptım. Zonguldak Kömürspor sevgisi benim için apayrı. Takımın başarılı gidişatına katkı vermek anlamında takımı ziyaret ettik. Takıma başarılar dilemeye geldik. Geçtiğimiz hafta alınan Sultangazispor galibiyeti nedeniyle takımı kutlarız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Zonguldak Kömürspor’un yanındayız. Her türlü katkıyı vermeye hazırız. Ne gibi destek verebiliriz onu düşüncesi içerisindeyiz. Yönetim kurulu üyelerimize,  hocalarımıza ve futbolculara başarılar diliyoruz. Bu takım layık olduğu yerlere gelecektir. Yönetimin şehre şampiyonluk sözü verdiğini biliyoruz. Onun için bizde onlara katkı vermeye geldik. Geçtiğimiz yıl yaşanan bir durumla karşılaşmak istemiyoruz. İnşallah bu sene şampiyon oluruz” dedi.

Caner: “BİZİ HERKES DESTEKLESİN”

CHP teşkilatına ziyaretinden dolayı teşekkür eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Tüm olumsuzluklara rağmen Zonguldak Kömürspor 6 maçta 5 galibiyet alarak yoluna devam etmektedir. Allah izin verirse de sezon sonu mutlu sona ulaşacağız. Bizi herkes desteklesin. Siyasi parti olarak ilk ziyaretimize gelen Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Desteklerin devamının bekliyoruz. İl Başkanımız Halil Furat’ta yanımızda, Sayın Mehmet Haberal’da yanımızda. Diğer siyasi partileri ve milletvekillerinin de hepsini yanımızda görmek istiyoruz” dedi

Eren ARSLANYILMAZ

 

*****İdmanı ziyaret eden CHP örgütü, futbolculara tatlı ikramımda bulundu

 

 

 

Çatalca mesaisi başladı

Zonguldak Kömürspor, hafta sonu sahasında lider Çatalcaspor ile vereceği zirve mücadelesinin hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Sultangazsipor’u yenerek şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu kanıtlayan Zonguldak Kömürspor, Çatalcaspor mesaisinin startını verdi. Teknik Direktör Cahit Terzi yönetiminde idmanlara başlayan Zonguldak Kömürspor’da moraller üst seviyede olduğu gözlendi.

 

Erdoğan Demir idmanda

Zonguldak Kömürspor’un dünkü idmanını kulübün eski başkanlarından işadamı Erdoğan Demir, ziyaret etti. İdman öncesi Teknik Direktör Cahit Terzi’yi Sultangazispor galibiyetinden dolayı tebrik eden Demir, eski günlerine dönerek, topla kısa bir süre şov yaptı.