Sol bek Ali Temur, kamp yaptıkları Bursa’dan camiaya ve taraftara seslendi

 

ŞAMPİYONLUK BOYNUMUZUN BORCU

 

 

“Türkiye’nin neresi olursa olsun bizim taraftarımız her yere gelir ve maç günü de bunu görecekler. Bizim için Çanakkale, Bursa hiç fark etmez biz o kupayı Zonguldak’a getireceğiz. Bu şehrin güzel insanları her şeyin en güzeli hak ediyor. Şuan istedikleri şampiyonluk ve onu vermekte bizim boynumuzun borcudur.”

 

**********************

 

Zonguldak Kömürspor’un günden güne artan performansıyla dikkat çeken sol bek oyuncusu Ali Temur, finale kalmalarını hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Başarılı sol bek oyuncusu Ali Temur, final maçının Çanakkale ya da Bursa hiç fark etmeyeceğini ve Zonguldak Kömürspor taraftarının takımına sahip çıkmak için her yere geleceğini söyledi. Ali Temur ayrıca kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyleyerek Çanakkale’de, Kızılcabölükspor’u yenerek Zonguldak taraftarına madenci kentine şampiyonluğu armağan edeceklerini belirtti.

“FİNALİ HAK ETTİK, ŞİMDİ SIRA 2’NCİ LİG’DE”

Zonguldak Kömürspor’un başarılı sol bek oyuncusu Ali Temur, Tire’nin Kömürspor’u hafife aldığını söyleyerek; “İlk maçın vermiş olduğunu avantajla sahaya çıktık. Galibiyete Tire’den daha fazla ihtiyacımız vardı. Sahaya inanarak ve kazanmak için çıktık. Herkes bu şampiyonluğu istiyor nitekim bunu attığımız gollerle de yaşadığımız sevinçle de gösteriyoruz. Tire bu grubun iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi. Rövanş maçında bizden pas anlamında üstün oynamış olabilirler ama hesaba katmadıkları bir şey var. Biz sahaya inanarak arkamızda şanlı Zonguldak taraftarını ve madencileri hissederek sahaya çıktık. Bunun sonucunda da finale biz kaldık. Galibiyeti gerçekten hak etmiştik çünkü biz sahada elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık bunun sonucunda da finale adımızı yazdırdık. Bizlere destek veren şanlı Zonguldak Kömürspor taraftarımıza ve bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.”

 “KUPAYI ZONGULDAK’A GETİRECEĞİZ”

Şampiyonluğu ağzından düşürmeyen Ali Temur taraftar baskısıyla avantajlı tarafın kendilerinin olduğunu vurgulayarak” Final maçında rakibimiz Kızılcabölükspor oldu. Ama biz 2’inci ligi daha fazla isteyen ve arzulayan bir takımız, kazanmaktan başka çaremiz yok. Kızılcabölükspor, karşısında en büyük avantajımız şanlı Zonguldak Kömürspor taraftarı. Taraftarımız iyi günümüz de kötü günlerimizde de hep yanımızda olup bize destek verdiler. İnşallah Çanakkale’de oynayacağımız maçta stadı hınca hınç doldurarak bizlere destek veririler. Çanakkale de ki maçı da kazanarak taraftarımıza ve Zonguldak halkına şampiyonluğu armağan edeceğiz. İlk geldiğim günden beri söylüyorum emekçi bir kenttin emektarlarıyız. Bu şehrin güzel insanları her şeyin en güzeli hak ediyor. Şuan istedikleri şampiyonluk ve onu vermekte bizim boynumuzun borcudur. Ama şunu unutmasınlar Türkiye’nin neresi olursa olsun bizim taraftarımız her yere gelir ve maç günü de bunu görecekler. Bizim için Çanakkale, Bursa hiç fark etmez biz o kupayı kentimize getireceğiz” dedi.” dedi.

Emre Can BAYRAM