Spor Toto 3’üncü Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’da beklenen transfer gerçekleşti. Kırmızı-lacivertli takım, Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemi öncesi, 26 yaşındaki forvet oyuncusu Emrah Bedir ile prensip anlaşmasına vardı. Zonguldak Kömürspor’un 2’nci Lig takımı Kartalspor’dan kadrosuna kattığı golcü oyuncu Emrah, vakit kaybetmeden çalışmalara özel olarak başladı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Antrenör Birol Yılmaz yönetiminde çalışan Emrah Bedir, ilk açıklamasını yaptı.
“ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”
Zonguldak Kömürspor gibi büyük bir takıma transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Emrah, “ Zonguldak Kömürspor taraftarlarının ne kadar heyecanlı olduğunu biliyorum. Beni de cazip kılan durumda bu. Çok ateşli bir taraftarı var. Cahit hocanın burada olması hem de bu atmosferde futbol oynayacak olmak Zonguldak’a gelmemde vesile oldu.Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sezon başında Zonguldakspor çok başarılı bir grafik yakaladı. Çok iyi futbol oynadıklarını biliyorum, kadroda çok yetenekli arkadaşlar var. İki-üç tanede maçını canlı takip ettim. Sezonun ikinci yarısında zor maçlar içeride olacak. İçeride 12. adamın desteğiyle bunun üstesinden geleceğini düşünüyorum. Rakiplerimize buradan eli boş gönderip sezon sonunda arzulanan Şampiyonluğa hep beraber ulaşırız. Bunun için buradayım” dedi.
“İLK MAÇI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”
Zonguldak Kömürspor formasını giymek için sabırsızlandığını dile getiren golcü oyuncu, “Kırmızı-lacivertli formayı giyecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. İlk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Gaziosmanpaşaspor ile oynayacağımız maçta taraftarının önüne çıkmayı bekliyorum. İnşallah beklentileri boşa çıkartmayız hep beraber güzel bir birliktelik yakalayıp, sezon sonunda inşallah final maçıyla hep beraber Şampiyonluğu kutlarız” ifadelerini kullandı.
Eren ARSLANYILMAZ


Adı: Emrah
Soyadı: Bedir
Yaş: 26
Mevki: Forvet
Oynadığı takımlar: Anamur Belediyespor, Denizlispor, Osmaniyespor, Adana Demirspor, Adıyamanspor, Adanaspor, Altay, Gölbaşıspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Kartalspor
Goller: U21 Ligi: 15 maçta 8 gol, Türkiye Kupası: 7 maçta 2 gol, 2’nci Lig: 125 maç 33 gol, PTT 1’inci Lig: 22 maçta 2 gol


Gücümüze güç kattık

Zonguldak Kömürspor Yardımcı Antrenörü Birol Yılmaz, Emrah Bedir transferi ile güçlerine güç kattıklarını söyledi
 

Yeni transfer Emrah Bedir’in gerçekleştirdi özel idman programına eşlik eden Zonguldak Kömürspor Yardımcı Antrenörü Birol Yılmaz, “Emrah’ın gelmesiyle güçlü kadromuzun daha da güçleneceğine inanıyorum. Emrah’ı tabi Cahit hocamız takip ediyordu. Yeni transferimiz gol yollarındaki soruna çok büyük çözüm olacaktır. Zonguldak’a hayırlı olsun. 
Geçen sezondan beri teknik ekip olarak hedeflediğimiz 2. Lig vardı. İnşallah bu sene tüm gayretimizle, tüm gücümüzle, özverimizle bir üst lige çıkacağız. Aklımızda başka bir şey yok. Hem Zonguldak camiasına hem de kendisine hayırlı olsun” dedi.