Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okul Sporları faaliyet programında yer alan Küçük Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında Zonguldak şampiyonu olan Kozlu Cengiz Topel İlkokulu Hentbol Takımı, ardından ise Sakarya’da gerçekleştirilen Bölge Şampiyonası’nda da ilk 8 takım arasına girerek Türkiye şampiyonasına katılmaya kazandı. 

Sakarya’da Bölge Şampiyonası’nda ilk 8 takım arasına girmeyi başaran Kozlu Cengiz Topel İlkokulu Hentbol Takımı, Muğla’da gerçekleştirilecek olan Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda ise Zonguldak ve Kozlu’yu temsil edecek.  

Karar verildi...Hükmen Galip sayıldı.. Karar verildi...Hükmen Galip sayıldı..

Şampiyona öncesinde ise Kozlu Cengiz Topel İlkokulu Hentbol Takımı öğrencileri ve antrenörleri Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ziyarette bulundular.  Ziyarette Hentbol takımı Başkan Bektaş’a Muğla’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında şampiyonluk sözü verdiler.  

Kozlu Cengiz Topel İlkokulu Hentbol Takımına şampiyonada başarılar dileyen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş sosyal medya hesabından  şu ifadelere yer verdi:” Kozlu Cengiz Topel Ortaokulu Türkiye Hokey Müsabakalarında ilk 8 takım arasına kalarak önemli bir başarıya imza attı. Türkiye Şampiyonluğu için Muğla ilindeki müsabakalara gidecek olan öğrencilerimize başarılar dilerim.”