Kırmızı-lacivertli futbolcular tam anlamıyla şampiyonluk maçına kilitlendi. Zonguldak’ta binlerce kişi takımdan galibiyet beklerken, futbolcular şampiyonluk yemini etti: Adliye maçını kazanmak adına tüm gücümüzle savaşacağız. Şampiyonluk çok yakın. Yarın Zonguldak karnaval yerine dönecek…

 

Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, yarın Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak şampiyon maçına tam anlamıyla konsantre olmuş durumda. Oyuncuların aklında tek şey var; Adliye’yi binlerce taraftarlarının önünde devirip, yıllardır süren profesyonel lig hasretine son vermek.  Camia ve taraftarın 5 yıl süren profesyonel lig hasretine son vermek için yarın saat 14.30’da Adliyespor maçında galibiyet, en kötü ihtimalle beraberlik kovalayacak kırmızı-lacivertliler ant içti. Başta takım kaptanı Kaan Demircan olmak üzere futbolcular nefesleri kesecek bu mücadeleden galibiyetle ayrılacaklarından emin…

“ZONGULDAK KARNAVAL YERİNE DÖNECEK”

Zonguldak Kömürspor’un önemli oyuncularından kaptan Kaan: Biz puan sıralamasında onların üzerindeyiz. Avantaj bizde. Binlerce taraftarımız önünde mutlak hedefimiz galibiyet.  Adliye’den hiçbir futbolcu bu kadara kalabalık taraftar toplulupu önüne emin oynamamıştır. Tribünleri görünce daha çok streslenecekler. Tamamen maça odaklandık. Adliye’yi yenerek şampiyonluğu doyasıya kutlayacağız. Yarın Zonguldak karnaval yerine dönecek.

“GEREKENİ YAPACAĞIZ VE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Kırmızı-lacivertli takımın başarılı oyuncusu Fatih Deniz: Avantaj bizde. Her şeyde futbolcular olarak bizim elimizde. Daha önce şampiyonluk hakkımızdı ama olmadı. Yarın şampiyonluk düğümünü biz çözeceğiz. Bu saatten sonra şampiyonluğu bizden kimse alamaz. Pazar günü gerekeni yaparak şampiyon olacağız.

“KUTLAMALARA HAZIRLANIN”

Zonguldak Kömürspor’un gol kralı yıldız oyuncu Güven Güneri: Son haftalarda şansız puan kayıpları yaşadık. Her şey daha farklı olabilirdi. Adliye maçına şampiyon gelebilirdik. Bence böylesi daha güzel. Adliyespor’u yenerek şampiyon olacağız. Onlara bu hevesi tattırmayacağız. Herkes şampiyonluk kutlamalarına hazırlansın.

Eren ARSLANYILMAZ