Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Pazar günü Pendikspor maçında 3684 maden şehidinin isminin yazılı olduğu formayla saha çıkacaklarını söyleyerek, şanlı formayla 3 puana ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.Başkan Caner ayrıca, Pazar günü sendika önderliğinde bütün maden işçilerini ve Zonguldak halkını maça davet ederek, takımlarına sahip çıkmasını istedi.

“Pendikspor maçına maden işçilerini ve Zonguldak halkını bekliyoruz”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Pazar gün ki maça maden şehitleri forması ile sahaya çıkacaklarını söyleyerek, “Satışlarımız bir yandan devam ediyor ama forma satışlarından istediğimiz sonucu alamadık. Aynı zamanda bu formalardan takım giymesi için de ayarlamıştık. Pendikspor maçına düşündük. Tamda isabet oldu. Hem madencilerimizden sevindirici haber üzerine bu hafta 3684 maden şehidinin forması ile sahaya çıkacağız. Anlamlı bir forma. Bu anlamlı formayı giyen futbolcu kardeşlerimiz inşallah bunun gereğini fazlası ile yapacaklar. Buranın halkı madenciler ve herkes bu oyuncular sahip çıkacak. Bize düşen görev ise tribünden yerimizi almaktır. Çocuklarımız o şanlı formayla o kutsal formayla istediğimiz golleri atarak inşallah 3 puanı alacağız.”

“Pendikspor’u yenerek puan farkını kapatacağız”

Liderle ve play off’la aralarında ki puan farkının fazla olmadığını ifade eden Başkan Caner, “Şuan itibariyle liderle aramızda ki puan farkı 6 puan. Play off için 4 ve 5 puanlık bir fark var. Pendikspor maçında taraftarımızın desteği ile galip geldiğimiz takdirde, bu farkı gittikçe kapatıp hedeflediğimiz noktalara ilerlemeye devam edeceğiz. Bunun için tabi ki de destek lazım. Desteğin çoğalarak devam etmesi gerek. Pazar gün ki maça sendika önderliğinde bütün maden işçileri kardeşlerimizi ve Zonguldaklıları bekliyoruz. Bir şölen havasında maçın geçmesini istiyoruz. İnşallah galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz ”şeklinde konuştu.

 “Pozisyonları değerlendiremediğimiz için berabere kaldık”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Hacettepespor karşısında buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini söyleyerek, “Maç öncesinde de söylemiştim. Hacettepespor genç, koşan ve mücadele eden bir takım. Almış olduğu sonuçlara baktığımızda sahasında yenilgi görmeyen sağlam bir ekipti. Oyuncularımız da iyi mücadele verdiler. Maçı galibiyetle kapatacak pozisyonlarda bulmamıza rağmen bunları değerlendiremeyince sahadan 0-0’lık skorla ayrılmak zorunda kaldık ”dedi.

“Onur ve Okan Zonguldak’ın yükünü çektiler”

Onur ve Okan’ın takımının yükünü çektiklerini söyleyerek, “Süper Ligde de görüyorsunuz onlarda net pozisyonlar kaçırıyorlar. Başka liglerde de aynı. Bizim çocuklarımızda kaçırıyor ama, bunlardan daha net kaçıran adamlar var. Bir ara böyle olabilir. Bu çocuklar geldikleri günden beri Zonguldak’ın yükünü çektiler. 2 şampiyonlukta da onların katkıları var. Onlar düzelirler. Kendilerini biliyorlar. Eksikleri varsa toparlanırlar. Pendikspor maçında yüreklerini sahaya koyarak en iyisini yapacaklar.“

Emre Can BAYRAM