Zonguldak Kömürspor’un yıldız oyuncusu Onur Eriş, sakatlığını ve hafta sonu konuk edecekleri Şanlıurfa maçını değerlendirdi.

Tecrübeli oyuncu Onur Eriş, adalesinde ufak bir yırtığın olduğunu ve düzelmeye başladığını söyleyerek, bu maçın derli toplu geçeceğini ve diğer maçlardan daha farklı olacağını söyledi.

‘’Adalemde ufak bir yırtık var’’

Zonguldak Kömürspor’un yıldız oyuncusu Onur Eriş, adalesin de yırtık olduğunu söyleyerek, ‘’Biraz ağrılarım var.  Üst adalem de ufak bir yırtık var. Yavaş yavaş atlatmaya çalışıyoruz. İnşallah biraz daha dinlendikten sonra ayağım daha iyi olacaktır. Bende biran önce takımımla birlikte saha da olmak istiyorum’’dedi.

‘’Bir takımı bir kişiye bağlamamak gerek’’

Takımın kötü olmasını kendisine bağlanmaması gerektiğini ifade eden Eriş, ‘’Bir takımı bir kişiye bağlamamak gerek. Sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Herkes elinden geleni mücadelesini yapıyor. Zaten şanssızlıklar oluyor. İnşallah bunları da toparlarız’’diye konuştu.

‘’Şanlıurfa maçı daha derli toplu geçer’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli oyuncusu Onur Eriş, Şanlıurfa maçının daha derli toplu geçeceğini söyleyerek, ‘’Bu maç daha iyi derli toplu geçer. Artık sezon sonu geldi. Düşme kalma şeyimiz kalmadı. O yüzden böyle maçlar motivesi zor oluyor. Çünkü artık sezon sonu yaklaştı. Herkesin kafasında tatil düşünceleri vs. şeyler var. Maçı hazırlanması zor oluyor. Ama diğer maçlardan farklı olacağını söyleyebilirim. ‘’

‘’Bu sezon geçen sezonla aynı performansı ortaya koydum’’

Geçen sezonla bu sezon hemen hemen aynı performansı ortaya koyduğunu ifade eden Eriş, ‘’Geçen seneye nazaran aynı sezon geçirdim. Geçen sene de bu sene de aynı şeyleri yapmaya çalıştım. En iyi performansımı takıma vermeye çalıştım. Geçen sene 30 maç oynamışım bu sezon da 25 maç oynamışım. Hemen hemen 5 maç kaçardım. Onları da kaçırmasaydım aynı performansta olabilirdim’’dedi.

Emre Can BAYRAM