Zonguldak Kömürspor’u n kanat oyuncusu Ercan Çoşkun hafta sonu konuk edecekleri Nazilli Belediyespor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli kanat oyuncusu Ercan Çoşkun, Şanlıurfaspor karşısında iyi oynamalarına rağmen yenildikleri söyleyerek, Nazilli Belediyespor maçını kazanarak telafi edeceklerini vurguladı.

‘’İlk yarıyı 25 puanla tamamlarsak iyi yerde bitirmiş oluruz’’

Zonguldak Kömürspor’un kanat oyuncusu Ercan Çoşkun, ilk yarıyı 25 puanla tamamladıkları takdirde ilk yarı iyi yerde bitireceklerini söyleyerek, ‘’Şanlıurfaspor maçında iyi futbol ortaya koymamıza rağmen aldığımız bir mağlubiyet var. Bu hafta ki Nazilli Belediyespor maçını yenerek, telafi etmek istiyoruz. Telafisi olmayan bir maç. Kaptanımız Mert Caymaz’ın dediği gibi ligin ilk yarısını 25 puanla tamamlarsak ligin ilk yarısını iyi yerde bitirmiş oluruz ’’dedi.

‘’Taraftarımızın desteği ile Nazilli Belediyespor’u yeneceğiz’’

Nazilli Belediyespor maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olacağını ifade eden Çoşkun , ‘’Hafta sonu konuk edeceğimiz Nazilli Belediyespor maçı öncesinde taraftarımıza çağrıda bulunmak istiyoruz. İlk yarının son maçında da bizleri yalnız bırakmasınlar. Bizler onlarla birlikte daha güçlüyüz. İnşallah taraftarımızın da desteği ile Nazilli Belediyespor’u yenerek ligin ilk yarısını 3 puanla kapatacağız.’’

Emre Can BAYRAM