1-3 Haziran 2013 tarihleri arasında İzmit’in ev sahipliğinde yapılacak ‘Kulüpler arası Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Zonguldak’ı temsil edecek Özel İdare Yolspor ile Zonguldak Belediyespor kentten ayrıldı. Grup maçlarını başarılı bir şekilde tamamlayarak finallerde yarışacak temsilcilerimiz, şampiyona öncesi İzmit’e iddialı gittiler.

 

*****************

 

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından İzmit’te düzenlenecek olan Kulüpler arası Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Zonguldaklı sporcular yola çıktı. 1-3 Haziran tarihleri arasında İzmit’in Derince ilçesinde yapılacak şampiyonada Zonguldak’ı Özel İdare Yolspor ile Zonguldak Belediyespor takımları temsil edecek.

Grup müsabakalarını başarıyla geçerek Türkiye Şampiyonası finallerine kalan Özel İdare Yolspor ve Zonguldak Belediyespor erkek takımları şampiyona öncesi iddialı olduklarını ve dereceye girerek kupayla dönmek istediklerini belirttiler.

Özel İdare Yolspor Antrenörler Burçin Aygün ve Osman Yılmaz, Zonguldak Belediyespor ise Hilal Yamak ve Kudret Demirel, İdareci olarak ise Kudret Özdemir kafileye eşlik edecek.

Zonguldak Belediyespor takım halinde Furkan Coşkun, Emirhan Tunç, Alper Çaluk, ferdi olarak ise İrem Temiz ve İrem Baştan kadrosuyla Şampiyonada yer alacak.

 Erkek takımıyla Şampiyonada yer alacak Özel İdare Yolspor’da ayrıca ferdi olarak Dilara Özdemir, Betül Sema Akyüz madalya arayacak isimler arasında bulunuyor.