ŞANSSIZ BİR ŞEKİLDE DURAN TOPTAN GOL YEDİK

Zonguldak Kömürspor’un  kaptanı Mert Caymaz, deplasmanda 2-1 yenildikleri Şanlıurfaspor maçını değerlendirdi.

Kaptan Mert Caymaz, Şanlıurfaspor karşısında, iyi bir futbol ortaya koyduklarını ancak, şanssız bir şekilde duran toptan gol yediklerini vurguladı.‘’Bir takım deplasmanda ne kadar iyi oynarsa o kadar iyi oynadık’’

Zongulda Kömürspor’un kaptanı Mert Caymaz, Şanlıurafsporkarşısında gerçekten iyi bir futbol sergilediklerini söyleyerek, ‘’2 maçta hedefimiz bu değildi. Ama özellikle Şanlıurfaspormaçının 30’uncu dakikasından itibaren ve ikinci yarı oynanan futbol, deplasmanda gibi değildi sanki. Bir takım deplasmandaen iyi ne kadar oynarsa bizde öyle oynadık. Maçta yere yatmalar, zaman geçirmeler oldu. Şanlıurfaspor takımı aciz duruma düştü. Yine şanssız bir şekilde duran top golü yedik. Kısmetsizlik var’’dedi. 

‘’Nazilli Belediyespor’u yenerek ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istiyoruz’’

Bu hafta kendi evlerinde Nazilli Belediyespor’u yenerek ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istediklerini ifade eden Caymaz, ‘’Ben bundan 3 hafta önce de 25 puan üzeri çok iyi demiştim. Dediğimde oldu. Yine yenersek 25 puanı buluyoruz. Hedef zaten buydu. 26-27’de olabilirdi. Nazilli Belediyespormaçında yenip, ilk devreyi 25 puanda bitirerek ikinci yarı hedeften kopmamak istiyoruz. Bunu yaptığımız takdirde Play-Off ile 3-4 puan kadar bir fark kalacak. Çok önemli bir maç. Biz Urfa’da ki gibi oynarsak sadece Nazilli’yi değil, her takımı yenebiliriz. Niğde Belediyespor maçında kazandık, iyi oynamadı dediler. Urfa maçında iyi oynadık. Görüldüğü gibi kimse kimseye iyi puan vermiyor iyi oynayınca. Bazen kısmet olmuyor. İnşallah Nazilli Belediyespor maçından iyi bir futbolla 3 puanı alırız’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM