Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz  Zonguldakspor’un Teknik Adamı  Barış Şeref, deplasmanda 1-0 kazandıkları Anagold Erzincanspor karşılaşması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Şeref, “Biz son oynadığımız 6 maçta da galip gelebilirdik, hep şanssızlıklar oldu. 1-2 tane bireysel hatalarla oldu. Bu süreçte en az 8-9 artı puan yapabilirdik ama şanssızlıklardan dolayı olmadı. 
Anagold Erzincanspor maçında da yine biz önde başladık. Dakika 43’te rakip takım penaltı kazandı. Ama bu sefer o şanssızlığımızı kırdık, kalecimiz penaltıyı kurtardı. Sonrasında 3-4 tane daha çok net pozisyonumuz oldu. Maçı çok erken kopartabilirdik. Sonuç itibariyle maçı kazandık.” ifadelerine yer verdi.


"BU MAÇTA BİREYSEL HATA YAPMADIK"


Özellikle son haftalarlarda yaşadıkları puan kayıplarının futbolcuları moral ve motivasyon açısından kötü etkilediğini ifade eden Şeref, konu ile ilgili şunları söyledi: “Maçı kazanmamız bizim için nefes oldu, moral oldu. Çünkü oynuyoruz, tam yeneceğiz dediğimiz anda berabere ya da mağlubiyetle bitiyor. Bu durum çocuklarda özgüven problemine neden oldu. Mücadele had safhada, taktiksel anlamda hiç problem yok ama bireysel anlamda birkaç hata bize pahalıya mal oldu. Bu sefer bireysel hata olmadı. Allah ve sizlerde bizim yanımızdasınız. Önümüzdeki maçlara bu durum daha iyi yansıyacaktır diye düşünüyorum. Biz ilk günden beri, bu takım hep koşacak ve mücadele edecek dedik. Takım hep bunu yaptı. Ligin sonuna kadar da bunu yapacaktır.”dedi 


“EGEMEN İLK MAÇINDA HEM PENALTI ÇIKARDI HEMDE GOL YEMEDEN KAPATTI”


Barış Şeref, kaleci Sinan Ören’in müsabaka öncesinde yaşadığı sakatlık ve şu an ki sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Şeref; “Sinan maçtan bir gün önce ter idmanında kasığında ufak bir ağrı hissetti. Maça çıkarken tekrar denedi. Ağrısının devam ettiğini söyledi. Genç kalecimize de çok güveniyorum. Performans anlamında problemi yok. Egemen’le de gerekli konuşmamızı yaparak motive ettik. İlk profesyonel maçını gol yemeden tamamladı. Sinan önümüzdeki maça hazır olur.” dedi.


“SIRADA TRABZON VAR”


Zonguldakspor, 2020-2021 Futbol Sezonu 28’inci haftasında kendi sahasında Hekimoğlu Trabzon ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka hazırlıkları ile ilgili bilgi veren Şeref, “Hekimoğlu Trabzon maçının görüntüleri elime geldi. Sabah ilk kalktığımda onu izledim. Bugün tamamen ona çalışıp analizimizi yapacağız. O planımızı kurgulayacağız. Devrek Sahası tam bize göre olan bir saha. Seyirci avantajı hiçbir yerde olmasa da saha avantajı var. Bu avantajı kullanmak istiyoruz. O maçta ilk hedef her zaman 3 puan ama 1 puan her zaman cebimizde olacak şekilde oynayacağız.”