Zonguldak’ta altyapı liglerinde mücadele eden başarıdan başarıya koşan Sarayspor Futbol Kulübü, önceki akşam iftar programında bir araya geldi. Ehli Keyfi’de  düzenlenen iftar yemeğine Kulüp Başkanı Turan Altıntaş,  sarı-kırmızılı takımın sponsoru  Ekşioğlu Beton’un sahibi Talip Ekşi ile Yusuf Ekşi, antrenörler ve futbolcular katıldı.
“GELECEĞE GÜÇLÜ TEMELLER KURUYORUZ”
Sarayspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda antrenörü olan Turan Altıntaş,  güzel ve başarılı bir sezon geçirdiklerini söyleyerek, “2014-2015 sezonu U-11 ve U-12 müsabakalarıyla sona erdi. Bizde tabi ki ramazan münasebetiyle çocuklarımızla beraber olmak istedik.  Başarı bizde her şeyden önce 2’inci planda.   Önemli olan çocuklarımızın gelişimi ve öz güven kazanmaları. Bu anlamda bu sene 7 yaş grubunda 7 branşa katıldık. Bunlardan 3 tanesinde  şampiyon olarak bitirdik. Diğer branşlarda play-of final oynama şansları bulduk. Bu sene özellikle U-11 ve U-12 müsabakalarında sağlam bir temel oturttuğumuzu, sağlam bir yapı üzerinde olduğumuzu gördük. Geleceğe güçlü temeller kuruyoruz” dedi
Altıntaş ayrıca, kulübe destek olan Talip Ekşiye ve Yusuf Ekşi’ye, tüm sezon boyunca birlikte oldukları  Hakan Sağlam, Engin Kabak ve  Köksal Kasım’a teşekkür etti.

Emre Can BAYRAM