2007 yılında Galatasaray Futbol Okulu olarak   Zonguldak’ta 3 yıl hizmet verdikten sonra 2010 yılında  federe olan  Sarayspor, geçen bu süre zarfında futbolda önemli başarılara imza attı. Alt yaş kategorilerinde kurulduğu yıldan itibaren Zonguldak’ta ses getiren Sarayspor, yaz dönemi ile birlikte çalışmalarına hız verecek.

Sarayspor Kulübü, her yıl faaliyete geçirdiği yaz spor okulları kayıtlarını başlattı.  Ağırlıklı olarak futbola hizmet veren sarı-kırmızılı kulüp, geçtiğimiz yıllarda voleybol branşında da şube açarak liglerde mücadele etmişti.  Sarayspor okulların kapanmasıyla birlikte  futbolun yanı sıra voleybol ve basketbol yaz spor okullarını faaliyete geçirecek. 6-14 yaş aralığındaki minik sporculara uzman antrenörler eşliğinde eğitim verilecek. Buradaki eğitimlerin ardından yetenekli sporcular kulüp lisanları çıkarak kulüp bünyesine geçecek.

“FUTBOLU VE SPORU SEVEN ÇOCUKLARI BEKLİYORUZ”

Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, yaz dönemi kayıtlarının başladığını ve devam ettiğini söyleyerek, “Futbol, voleybol ve basketbolda yaz spor okulları için kayıtlarımız başladı. Kayıtlara deva ediyoruz.  Futbolu ve sporu seven tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Saraysporlu olmak iyi ahlak ve karakter gerektirir. Biz sadece sporu değil, ahlak değerlerini de çocuklarımıza aşılıyoruz” dedi.                                                                                                                                              Eren ARSLANYILMAZ