Sarayspor’da hizmette sınır yok… Zonguldak ve Türk futboluna futbolcu kazandırmayı amaç edinen sarı-kırmızı takım bu doğrultuda çalışmalarını sürdürürken,  bünyesinde ki  genç yıldız adayı Alpay  Yalçınkaya Karşıyaka’nın altyapısına transfer oldu.

*********

Kurulduğu 2010 yılından itibaren mücadele edeceği her yaş kategorisinde başarı elde etmeyi hedefleyen Sarayspor, aynı zamanda Zonguldak ve Türk futbolu adına da hizmete etmeyi kendine ilke edindi. Sarı-kırmızı takım bu amaç doğrultusunda kulüpte 5 sezon forma giyen ve bu süre zarfında önemli başarılar ve şampiyonluklar kazanan üstelik  formasını giydiği U12-U13 ve U14 takımlarının kaptanlığını yapan Alpay Yalçınkaya, Türk futbolunun önemli kulüplerinden Karşıyaka’ya transfer oldu. 14 yaşındaki genç yıldız adayı, İzmir takımının altyapısında forma giyecek.

6 yıl gibi kısa sürede Zonguldak yerel lig ve Türkiye şampiyonalarında kendini kanıtlayan Sarayspor, bünyesinden birçok oyuncuyu Zonguldak ve Türk futboluna kazandırdı.  Alpay Yalçınkaya,  bu listedeki yerini aldı.

Eren ARSLANYILMAZ