Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 4x4’lük maç

Saray’ın aslanları

 

Sarayspor U14 takımı özel maçta karşılaştığı Galatasaray U14 takımına kafa tuttu… ilk yarıyı 4-2 geride kapatan Sarayspor, geri dönüşe imza atarak mücadeleden 4-4 eşitlikle ayrıldı.

Zonguldak’ta mücadele ettiği alt yaş kategorilerine damga vuran Sarayspor, Galatasara ile başa baş mücadele etti. Süper Lig takımı Galatasaray’ın miniklerine kafa tutan Saray’ın aslanları, 4-2 geriden gelerek mücadeleyi 4-4 beraberlikle kapattı.

Zonguldak’ta 2010 yılında Galatasaray Futbol Okulu ile temellerini atan Sarayspor, aynı renklere sahip sarı-kırmızılı takımla özel maç organizasyonu yaptı.Galatasaray ve Sarayspor’un U14 takımlarının mücadelesi dün İstanbul Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynandı. Zonguldak’ın başarılı takımı, güçlü rakibi karşısında ilk yarıyı 4-2 geride kapattı. Zonguldak’ın aslanları ikinci yarıdaki mücadeleleri ile geri dönüşe imza attı. İkinci yarıda 2 gol bulan Sarayspor, 4-4’lük eşitliği sağladı. İki dost kulübün mücadelesi başladığı gibi dostluk görüntüleriyle son buldu.Galatasaray gibi  dünya markası bir kulübün tesislerinde  o takımın kendi yaş grubuyla maç yapılması Sarayspor’un minikleri oldukça heyecanlandırdı.

“GURURLUYUZ”

Takımın Antrenörü Turan Altıntaş, maçta gördük ki, bizim futbolcularımız ve Galatasaray futbolcuları arasında fazla bir uçurum yok. Öğrencilerimiz, bu mücadeleleri ile bizden ve Galatasaray’ın yetkililerinden övgü aldı. İkinci yarıda inanarak oynadılar ve maçı çevirdiler. Eşitlikle bitti galip de gelebilirdik. Sonuçta dostluk kazandı. Çocuklarımızın aldığı sonuçtan dolayı guruluyuz” dedi.