Sarayspor Yaz Okulunda sportif faaliyetlerini sürdüren 9 yaşında ki genç sol ayak Kuzey Yörükoğlu, Fenerbahçe’nin 1.etap seçmelerinde beğenilerek ikinci etap seçmelerine davet edildi. Genç yetenek Yörükoğlu, ikinci etap seçmelerinde beğenildiği takdirde ise Süper Lig ekibi Fenerbahçe’nin alt yapısına transfer olacak.

Zonguldak Sarayspor Futbol Okulu Yaz Dönemi çalışmalarına devam ediyor. Sarayspor’un tecrübeli Antrenörleri, Turan Altındaş, Hakan Sağlam, Basri Kocabaşoğlu,  yönetiminde geleceğin yıldızları Zonguldak ve Türk futboluna kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Yaklaşık bir sene  Zonguldak Kömürspor Yaz okulun'da çalışmalarını sürdürdükten sonra  Sarayspor Yaz Okuluna geçiş yaparak  sportif faaliyetlerini devam eden  9 yaşında ki genç yetenek Kuzey Yörükoğlu bir çok kulübün takibine alındı. Geç sol ayak Kuzey Yörükoğlu, Sarayspor’un yaz okulu çalışmalarında gösterdiği performansla hocalarından tam not aldı. Sarayspor kulübü antrenörleri Turan Altındaş ve Hakan Sağlam’ın çok beğendiği genç yetenek Kuzey Yörükoğlu, Süper Lig ekibi Fenerbahçe’nin 07 – 10 Haziran tarihlerinde arasında İstanbul’da düzenlediği seçmelere götürüldü. Yörükoğlu,  Fenerbahçe’nin seçmelerinde gösterdiği performansla alt yapı hocalarının beğenisi kazandı. 9 yaşında ki Genç yetenek Kuzey Yörükoğlu yakın bir zaman içerisinde Süper Lig ekibi Fenerbahçe’nin yapacağı ikinci etap seçmelerine davet edildi. Genç sol ayak ikinci etap seçmelerinde beğenildiği takdirde ise Fenerbahçe’nin alt yapısına transfer olacak. 
Emre Can BAYRAM