Sarayspor ile Fark Temel Lisesi sportif ve akademik işbirliği yaptı

 SARAYSPOR ‘FARK’ YARATACAK

Fark Sınav Temel Lisesi ve Sarayspor Kulübü Zonguldak’ta bir ilke imza attı. Zonguldak’ta sportif anlamda önemli başarıları bulunan sarı-kırmızılı kulüp ile eğitim alanında ‘fark yaratan’ Fark Temel Lisesi,   güçlerini birleştirdi. Okul Müdürü Halil Vecdi Ilgın ve Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, dün bir araya gelerek  2 yıl süreyle geçerli olacak işbirliği protokolü imzaladı.

 ***************

 Zonguldak’ta 2010 yılında kurulan ve bu süre zarfında futbol başta olmak üzere sportif anlamda etkin rol oynayan Sarayspor ile Zonguldak kent merkezinde eğitim-öğretim veren Özel fark Temel Lisesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayıyla el ele vererek hem eğitim hem de sportif anlamda önemli başarılara imza atmak için güçlerini birleştirdi.  Özel Fark Sınav Temel Lisesi Müdürü Halil Vecdi Ilgın ve Sarayspor Kulübü Başkanı Turan Altıntaş dün bu işbirliği kapsamında bir araya geldi.

Okul yönetimi ile Sarayspor yönetimi, Zonguldak’ta bir ilki gerçekleştirerek,   2 yıl süreyle geçerli olacak sosyal ve sportif işbirliği protokolü imzaladı.

Sarayspor kulübü sportif anlamda desteğin yanı sıra futbol sahası, voleybol sahası, spor salonu ve antrenörlük desteği sağlayacak. Ayrıca sarı-kırmızılı kulüp bünyesinde bulunan yetenekli sporcuların, Özek Fark Sınav Temel Lisesi’nde eğitimlerine devam etmesi  ve okul takımlarında oynanması sağlanacağı gibi, okul yönetiminin de bu sporculara eğitim bursu vermesi amaçlanacak.

 

Emre Can BAYRAM