Sarayspor, Samsun’da düzenlenen 2’nci tur ilk maçında Amasya Belediyespor engelini rahat geçti

SARAYSPOR FIRTINASI

U14 Türkiye Şampiyonası 4’lü finalleri hedefleyen Sarayspor, bu doğrultuda Samsun’da oynanan  Amasya  Belediyespor engelini geçti. Rakibini Hakan ce caner’in golleriyle 2-0 yenen sarı-kırmızılı takım, 2’nci tura galibiyetle başlayarak, final için avantajı eline geçirdi

 ************

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U14 Türkiye Şampiyonası 2’nci kademe müsabakalarında boy gösteren Sarayspor, Samsun’daki organizasyona galibiyetle başladı. Temsilcimiz, Amasya Belediyespor’u 2-0 yendi.

Zonguldak şampiyonluğunun ardından hedefini Türkiye Şampiyonası’nda 4’lü finallere kalmak olarak belirleyen Sarayspor, bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.  22-25 Mart tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenen 1’inci kademe müsabakalarını şampiyon tamamlayarak adını 2’nci kademeye yazdıran sarı-kırmızılı takım, Samsun’da final vizesi arıyor. Trabzon Yalıspor, Amasya Belediyespor ve Trabzon Akçaabat Sebatspor  ile Samsun grup merkezinde yer alan  temsilcimiz, ilk sınavını geçti. Sarı-kırmızılı takım, Amasya Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazandı. Her iki devrede de bulduğu gollerle rakibini alt eden Sarayspor’a galibiyeti getiren golleri Hakan ve Caner kaydetti.

RAKİP TRABZON YALISPOR

İlk maçı kazanan temsilcimiz, 14 Nisan Cumartesi günü Trabzon Yalıspor ve  15 Nisan Cumartesi günü ise Trabzon Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak. İlk maçı galibiyetle kapatarak avantajlı duruma gelen Sarayspor, bu iki maçı da kazanarak Türkiye Şampiyonunun belli olacağı 4’lü finallere kalmak istiyor.

 

Eren ARSLANYILMAZ