SARAY’IN BAŞARISI PARA ÖDÜLÜ İLE TAÇLANDIRILDI

U-14 Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olma başarısı gösteren Sarayspor’a Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 5 bin TL’lik para ödülü çeki verildi.

Konya’da yapılan U-14 Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olma başarısı gösteren Sarayspor’a bir destek’te  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASK)’dan geldi. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu şampiyona’da başarı gösteren kulüplere 5 bin TL’lik para ödülü verme kararı verdi. . 5 bin TL’lik çek bugün Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında düzenlenen törenle Sarayspor’a takdim edildi. Törene, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, Sarayspor antrenörü Hakan Sağlam ve oyuncular katıldı.

Demir; ‘’Destekleri için Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonuna teşekkür ediyoruz’’

 Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, destekleri için Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonuna teşekkür ederek, ‘’ Ben öncelikle bu başarıyı gösteren Sarayspor Kulübüne yöneticilerine ve oyuncularına tebrik ediyorum. Bu başarıları destekledikleri için Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri olarak Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonuna teşekkür ediyoruz’’dedi.

Yüksel; ‘’Desteklerin verilmesi ümit verici’’

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Yüksel, desteklerin verilmesinin ümit verici olduğunu ifade ederek, ‘’Altyapıdan önemli çalışmalar yapan kulübümüzün almış oldukları başarının bu şekilde desteklenmesi gerçekten çok güzel bir şey. Kulübümüzün almış olduğu başarıyı tebrik ederken,  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonuna da destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu desteklerin verilmesi de ümit verici olduğunu düşünüyorum. Teknik ekibi ve sporcuların almış oldukları başarılar için tekrar tebrik ediyorum’’diye konuştu.

Malkoç; ‘’Bu başarıların artarak devam etmesini temenni ediyoruz’’

Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, bu başarıların artarak devam etmesi temenni ettiğini söyleyerek, ‘’2017-2018 sezonunda U-14 Türkiye Şampiyonasında ilimizi başarıyla temsil eden Saraysporumuzun teknik heyet ve futbolcularını tebrik ediyorum. Destekleri içinde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonuna teşekkür ediyoruz. Sarayspor’un almış olduğu başarılarla beraber bu başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum’’şeklinde konuştu.

Sağlam; ‘’Sarayspor’un hedefi, her zaman büyüktür’’

Sarayspor antrenörü Hakan Sağlam, Sarayspor’un her zaman hedefinin büyük olduğunu söyleyerek, ‘’Zonguldak Saray Kulübü TFF’nin puanlamasında 100 puan toplayarak 7652 takıma arasında ilk 10 kulüp arasında yer almıştır. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASK)başarılı olan kulüpleri ödüllendirmiştir. Biz bir Zonguldak takımını yıllar sonra bu listeye dahil etmekten dolayı gururluyuz. Bunun bir tesadüf olmadığı bugüne kadar yaptığımız icraatlarla da belgeledik. Kulübümüz ve sporcularımız adına başta sponsorumuz Ekşioğlu betona şükranlarımızı sunuyoruz. Hedefi hep yüksek olan bir kulübüz hiçbir zaman hedefsiz yola çıkmadık küçük düşünmedik. Çalıştık ve başardık Zonguldak’ımıza hayırlı olsun. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonuna da teşekkür ediyoruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM