Zonguldak hakem camiası dernek başkanını seçiyor

SEÇİM ZAMANI

Son yılların aksine 2 aday ile yapılacak Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube başkanlığı seçimi geldi-çattı.  Osman Ender Bulut ve Ümit Kaya’nın yarışacağı seçim, bugün saat 18.00’da Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleşecek.

 *********

Kim kazanırsa kazansın, kazanan Zonguldak hakem camiası olsun

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler  Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi bugün yeni başkanını seçiyor. Mevcut başkan Nurettin Demir’in adaylığı koymadığı seçimde, eski klasman hakemleri Osman Ender Bulut ile Ümit Kaya yarışacak.  Kısır bir çekişmenin yaşandığı hakem camiasında son yılların aksine 2 adayın yarışacağı dernek seçimi, bugün saat 18.00’da Zonguldak Belediye Nikah Salonu’nda yapılacak.

TFFHGD) Zonguldak Şubesi başkanlığı için Zonguldak’a mal olmuş bir dönem klasman hakemi olarak görev yapan iki isim Osman Ender Bulut ile Ümit Kaya kıyasıya bir yarışın içinde.  Gerek Zonguldak hakem camiasını gerekse futbol camiası tarafından benimsenen ve sevilen iki ismin başkanlık yarışı nefes kesecek.  Bir dönem klasman hakemliği yapan  şimdilerin gözlemcisi ve il eğitimcisi Osman Ender Bulut’un yönetim listesinde Ali Rıza Öztürk, Bayram Çiv, Eren Ferhat Çelik ve Şahin Doğan yer alıyor. Kısa bir süre önce klasman hakemliğinden il hakemliğine geçen  Ümit Kaya’nın listesinde  Osman Özdemir, Deniz Kardaş, Murat Kaskun ve  Burhan Orhan bulunuyor.

 

Eren ARSLANYILMAZ

Hakem camiasını birleştirecek  ve bütünleştirecek iki aday arasındaki kıyasıya geçecek seçimi kimin kazanacağı sorusu  bugün cevap bulacak