Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak spor, ligin 2. Hafta maçında Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanında oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik adam Cafer Aydın nezaretinde Fener sentetik sahada yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 5’e 2 top çalışması yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcular ardından fizik kondisyon ve istasyon çalışması yaptı. Futbolcular idmanın son bölümünde yarı sahada yaptığı idmanla günü tamamladı. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz yarın yapacağı taktiksel idman sonrasında Cuma günü Zonguldak’tan ayrılarak maçın yapılacağı yer olan İstanbul Pendik ilçesine gidecek.

YENİ TRANSFERLER ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Transferin gününde kadrosuna Zonguldakspor, Sivasspor'un orta saha oyuncusu Sefa Gündak ve Velimeşespor'dan golcü oyuncu Atilla Yıldırım'ı transfer etti.

Her iki oyuncu kendilerini Kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imza atması sonrasında, bugün takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdiler. Her iki oyuncu ilk idmanlarını düz koşu ile tamamladılar.